Plan nutritional personalizat pentru cei care fac sport

Plan nutritional personalizat pentru cei care fac sport

Vrei sa iti imbunatatesti forma sportiva? Vrei sa mergi mai bine in competitiile sportive? Ai nevoie de un plan nutritional personalizat!

Cum te poate ajuta un plan nutritional personalizat? Iti poate imbunatati performanta sportiva sau activitatea sportiva, indiferent de numarul de ore pe care le ai la dispozitie saptamanal pentru asta, fie 3 sau 30, si in functie de sportul pe care il practici, forta la sala, alergare, ciclism, triatlon, fotbal etc.

Cu ce te poate ajuta nutritia sportiva? Simplu, performanta sportiva, fie ca esti amator sau profesionist, recuperare mai rapida si mai usoara, eficienta antrenamentelor, un stil de viata sanatos si multe, multe alte motive!

Cat costa si ce contine? Costul unui plan nutritional este de 300 lei si contine meniuri adaptate (in functie de varsta, greutate, stil de viata si activitate sportiva) si personalizate (in functie de programul tau, locurile unde alegi sa servesti masa, alimente la care ai acces usor, daca iti gatesti sau ti se gateste etc) pentru 6 zile si include si consultanta si asistenta pe o perioada de o luna.

De ce doar 7 zile? Pentru ca a 7-a zi e ziua de pauza de la calcule, gramaje si stresul cu care vine, doar daca esti la inceput, ”ce mananc azi”. E o metoda pe care am testat-o pe mine si care a dat rezultate si cu clientii mei.

In functie de sportul pe care il practici, fie el de anduranta (ciclism, alergare, triatlon, tenis, fotbal etc) sau viteza si forta (culturism, crossfit etc), daca esti femeie/fata sau baiat/barbat, varsta, numarul de ore de antrenament, tipul de antrenament, greutate si stilul de viata, necesarul zilnic caloric difera si se se poate chiar modifica de la o saptamana la alta.

In teorie ai nevoie (si orice adult care nu practica niciun sport are aceleasi nevoi) zilnic de maxim 35% (din totalul necesar de calorii) lipide/grasimi (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii), intre 0.8 – 2.2 grame/kg de proteina si restul de carbohidrati simpli si complecsi.

In practica e foarte greu sa nimeresti procentele si cifrele fara un plan calculat si doar “din ochi”. Iar cifrele si gramajele fac diferenta dintre un antrenament reusit si unul ineficient, o recuperare rapida, evolutie si performanta.

Si pe langa toate astea starea de bine, bucuria de a practica sport fara durere (in limitele musculare si anaerobe, orice sport implica durere pentru evolutie) din motive de lipsa de energie. Pe langa astea se adauga si hidratarea si suplimentele sportive.

Toate sub supraveghere si analiza pentru ca, fiecare dintre noi reactioneaza diferit. Aici intra in calcul asistenta/coaching-ul cu care vine la pachet acest plan nutritional.

Ce spun sportivii, amatori sau profesionisti cu care am lucrat pana acum:

testimonial nutritie, testimonia nutritie sportiva, testimonial clienti nutritionist, nutritionist sportiv, nutritionist sportiv romania
testimonial nutritie sportiva

Mult mai multe despre ce spun o mica parte din clientii mei gasesti la rubrica testimoniale. Pentru mai multe detalii trimite te rog un e-mail la:

De retinut:

Plan nutritional complet si personalizat in functie de sportul practicat si volumul antrenamentelor si al orele de curse

Suport continuu online sau prin telefon

Ajustare dietetica in functie de stilul de viata, programele de antrenament, deplasari pentru competitii

Monitorizari – prin email, whatsapp, mesaje, telefonic

Cum obtii un plan nutritional personalizat (eu ii spun plan, majoritatea ii spun dieta) daca vrei sa slabesti, sa te mentii in forma sportiva sau doar sa inveti sa mananci corect si sanatos? Simplu, in cativa pasi care incep cu un prim e-mail si nu necesita programare, vizita la cabinet ci doar comunicare digitala daca timpul liber iti este limitat de alte activitati mai importante.