DESPRE mine

Sunt Roxana Sandu-Radu. In 2017 am absolvit cu doua diplome de distinctie si merit cursurile Sports & Exercise Nutrition si Advanced Sports Nutrition, la Shaw Academy, Dublin, Irlanda. Povestea mea o poti citi pe larg … aici …. 

Sunt nutritionist sportiv din luna mai 2017 iar in ce priveste rezultatele obtinute, poti citi … aici … mai multe testimoniale apartinand clientilor cu care am lucrat.

Iubesc sportul si miscarea in aer liber, mai ales in zonele montane. Cu siguranta pentru ca m-am nascut si am copilarit la poalele Masivulul Ceahlau.

Practic din 2014 ciclismul ca amatoare si am participat la peste 100 de competitii nationale si internationale cu peste 80 de clasari pe podium la ciclism de sosea, mountain bike, ciclocros, duatlon sau alergare. 

Pe plan personal, nutritia sportiva m-a ajutat sa castig titlul de Campioana Nationala la Contratimp Sosea Amatori in 2017 si Cupa Romaniei la Ciclocros Amatori in 2018 si 2019

Tot din 2014 imi ajut sotul in organizarea primelor tabere de mountainbike pentru amatori din Romania – MTB Skills & Boot Camp.

cursanti, mtb skills and boot camp, campulung

Acest site/blog exista insa din 2007. Mai multe despre ce am facut inainte de sport si de nutritie, cum ar fi moda sau motorsport poti descoperi in CV-ul meu de pe … linkedIn … sau rasfoind arhivele.