SERVICII

Daca ai ajuns aici, vrei sa lucrezi cu mine dar nu stii exact ce trebuie sa faci in continuare sau nu ai timp sa citesti scrie-mi la nutritie@roxanaradu.com si decidem impreuna ce e mai bine pentru tine. 

Ma bucur ca ai decis sa acorzi mai multa importanta nutritiei sportive si te felicit! In continuare gasesti informatii despre ce servicii iti pot oferi:

Cat costa si ce contine? Costul unui plan nutritional personalizat este de 300 de lei si contine meniuri adaptate (in functie de varsta, greutate, stil de viata si activitate sportiva) si personalizate (in functie de programul tau, locurile unde alegi sa servesti masa, alimente la care ai acces usor, daca iti gatesti sau ti se gateste etc) pentru 6 zile si include si coaching (consultanta si asistenta) pentru o luna.

De ce doar 6 zile? Pentru ca a 7-a zi e ziua de relaxare sau de pauza de la calcule, gramaje si stresul cu care vine, doar daca esti la inceput, ”ce mananc azi”. E o metoda pe care am testat-o pe mine si care a dat rezultate si cu clientii mei.

Cum obtii un plan nutritional personalizat (eu ii spun plan, majoritatea ii spun dieta) daca vrei sa slabesti, sa te mentii in forma sportiva sau doar sa inveti sa mananci corect si sanatos?

  1. citesti cele de mai jos si iti alegi planul sau serviciul de care ai nevoie – daca dai click pe oricare dintre cele 5 optiuni, servicii de mai sus vei ajunge intr-o alta pagina unde gasesti si mai multe detalii
  2. imi trimiti un e-mail la nutritie@roxanaradu.com in care mentionezi exact ce doresti sau daca nu stii ne consultam impreuna la telefon
  3. iti trimit o fisa de completat cu cat mai multe detalii
  4. imi trimiti tot pe e-mail fisa completata si o analizam impreuna
  5. iti trimit detaliile transferului bancar pentru plata
  6. iti trimit planul si meniurile cu instructiuni
  7. timp de o luna comunicam pe e-mail, la telefon sau prin apel video telefon, alegerea iti apartine in totalitate
  8. desigur, ne putem si intalni daca esti din Bucuresti insa 95% dintre clientii mei prefera sa faca sport in timpul liber si mediul digital pentru comunicarea cu nutritionistul lor sportiv sau antrenor sportiv

CUM PPROCEDEZI? Iti alegi tipul de plan si ma contactezi: