Ciclism: sezonul 2019

Ciclism: sezonul 2019

Stii cum e cand te uiti la pozele cu tine de acum cativa ani si te amuzi sau te intrebi ce o fi fost in capul tau? Ei, asa sunt si eu cu blogul asta, pe care il am din 2007, deschis pe vremea cand eram fashion stylist si cu intentia de a fi un jurnal al meseriei pe atunci inexistente in Romania, si mai nou cu articolele despre sezoanele mele de ciclism amator. Jurnalul pe blog nu mai e la moda, stiu, insa o fac pentru mine, pentru a multumi celor care ma ajuta sau sponsorizeaza si pentru a lasa ceva in urma.

Revenind la titlu, ma amuza ce am scris despre sezoanele mele de ciclism ca amator din 2013 insa iata-le mai jos pentru cine are chef de dat click si rasfoit, cu experiente unice sau multe medalii, numarat de curse sau podiumuri, km, sponsori, proiecte in premiera pentru ciclismul romanesc de amatori si nu numai:

Din punctul asta de vedere sezonul meu 2019 ar fi trebuit sa fi fost cel mai slab pentru ca nu mi-am mai dorit si propus ca obiectiv decat participarea in Cupa Nationala de Ciclocros. Insa nu asta a contat in cel de al 7-lea meu sezon de ciclism ca amatoare ci faptul ca a fost primul an, sezon, in care am participat la competii de ciclism fara sa ma intereseze podiumurile sau am fost la curse pe post de antrenament si imbunatatit tehnica. O experienta ciudata care mi-a educat orgoliul, pedala sau impulsurile. M-am intors la cursele de mountain bike si am mers cu Marc in toate taberele de mtb organizate de el in 2019, am alergat si la sosea de doua ori dar ciclocrosul a fost Sportul Rege in 2019.

Si pe final de an, cel mai frumos cadou de sarbatori l-am primit de la sot si familie, multumita carora am participat si anul asta in Cupa Nationala de Ciclocros. La finalul celor 5 etape am primit aceasta cupa de Castigator al Cupei Nationale de Ciclocros, pentru al doilea an consecutiv, si un tricou de amator cu tricolor.

Tot pentru al doilea an consecutiv doresc sa multumesc pentru suplimentele sportive de calitate si sa ma bucur de colaborarea cu High Energy Romania si Science in Sport Romania. Suplimente care m-au ajutat sa ma recuperez mai rapid pentru ca, si refuz sa cred ca e din cauza varstei de 40 de ani ci a lipsei de suficient antrenament specific, mi-a fost mai greu ca niciodata sa tin pulsul in medie de 95% timp de 40 de minute la cele 5 etape, respectiv curse de ciclocros.

Despre cum a fost la ciclocros am relatat pe blog sau filmat, montat si comentat in stilul nostru £noi2team in filmele ce urmeaza:

Foto – (c) Puscas Rares