CICLISM: SEZONUL 2018

CICLISM: SEZONUL 2018

Sezonul 2017 a fost despre sosea, ciclocros si nutritie sportiva cu accent pe obiectul principal – proba de contratimp de la Campionatele Nationale de Sosea Amatori. 2018 a fost despre sport, nutritie, ciclocros si sprinturi la/pe sosea. 

2018 a fost al 6-lea de cand practic ciclismul ca amatoare, a fost anul cu cele mai multe, diverse si fascinante curse la care am participat si din care am invatat enorm de multe si la care am intalnit si oameni frumosi si fascinanti. A fost al doilea an de cand practic nutritia sportiva (am avut cei mai devotati si grozavi clienti pe care si i-ar dori un nutritionist sportiv vreodata si sincer le multumesc pentru tot dar mai ales increderea acordata) fara de care nu as fi ajuns atat de departe, nu m-as fi recuperat atat de repede si nu as fi ocolit accidentarile clasice.

A fost primul an in care am folosit suplimente sportive de calitate multumita sponsorului si partenerului High Energy Romania. Multumesc Tudor & Dan! 

N-ar fi fost deloc daca nu avem sustinerea din toate punctele de vedere si intelegerea sotului ciclist amator MarcSandu.Ro, pentru ca #noi2team.

N-ar fi fost nici fara rabdarea si intelepciunea familiei chiar daca nu inteleg de ce mai merg la curse la varsta mea. Dupa cel mai lung si greu sezon, cu un sezon de sosea si altul, complet diferit ca pregatire si nutritie la ciclocros, de pana acum imi iau o pauza totala nu inainte de a va multumi pentru atentie, rabdare, fairplay sportiv, sfaturi, bunatate si a va dori cele mai frumoase si sanatoase Sarbatori de Iarna! 🙏❄️💙

21 de curse de ciclim, 14 la sosea si 7 la ciclocros, 14 podiumuri, aproape 10.000 de km si 500 de ore de sport. Asta pentru ca imi plac cifrele si calculele.

Si nu in ultimul rand multumesc fotografilor!

Despre anii precedenti: