DESPRE Roxana

Sunt Roxana Sandu-Radu. In 2017 am absolvit cu distinctie si merit cursurile Sports & Exercise Nutrition si Advanced Sports Nutrition, organizate de Shaw Academy, Dublin, Irlanda. Povestea mea o poti citi pe larg … aici …. 

Practic minunata meserie de nutritionist sportiv din mai 2017 iar in ce priveste rezultatele obtinute, poti citi … aici … mai multe testimoniale apartinand clientilor cu care am lucrat.

Iubesc sportul si miscarea in aer liber, mai ales in zonele montane. Cu siguranta pentru ca m-am nascut si am copilarit la poalele Masivulul Ceahlau.

Practic din 2013 ciclismul ca amatoare si am participat la peste 90 de competitii nationale si internationale cu peste 70 de clasari pe podium la ciclism de sosea, mountain bike, ciclocros, duatlon sau alergare. 

Pe plan personal, nutritia sportiva m-a ajutat sa castig titlul de Campioana Natioanala la Contratimp Sosea Amatori in 2017 si Cupa Romaniei la Ciclocros Amatori in 2018.  

Acest site/blog exista insa din 2007. Mai multe despre cele facute inainte de sport si de nutritie poti descoperi in CV-ul meu de pe … linkedIn … sau rasfoind arhivele din dreapta/jos.