SERVICII

Cu ce te poate ajuta nutritia sportiva? Simplu: performanta sportiva, fie ca esti amator sau profesionist, recuperare mai rapida si mai usoara, eficienta antrenamentelor, un stil de viata sanatos si multe, multe alte motive! Sunt atat de multe de povestit si de planificat incat cel mai simplu ne cunoasteam mai intai digital … vezi datele mele de contact …  dupa care stabilim urmatorii pasi pentru a pune in practica tot ce iti poate imbunatati performanta sportiva sau activitatea sportiva, indiferent de numarul de ore pe care le ai la dispozitie saptamanal pentru asta, fie ele 3 sau 30 si in functie de sportul pe care il practici, forta la sala, alergare, ciclism, triatlon, fotbal etc

Cu ce te pot ajuta eu? In calitate de sports nutrution coach/consultant nutritie sportiva iti pot oferi:

  • ONLINE NUTRITIONAL COACHING – pentru cei care nu vor sa se complice cu cifrele si gramajele ci doar suport online

  • plan nutritional pentru crestere in greutate, respectiv, crestere masa musculara
  • plan nutritional personalizat pentru vegetarieni sau vegani
  • plan nutritional pentru mentinere greutate
  • plan nutritional pentru competitii la care vrei sa fii in forma maxima
  • sfaturi si sugestii in functie de sportul pe care il practici
  • asistenta la cumparaturi, variante online si offline
  • BOLILE, AFECTIUNILE SI GRIJA PENTRU UN PLAN NUTRITIONAL – Inainte de a compune un plan nutritional pentru clienti ma asigur ca stiu pe cat posibil totul despre starea lor de sanatate si eventualele afectiuni de care sufera sau ar putea suferi, de la o banala raceala la infectii sau diverse bolo cum ar fi cele autoimune. Nu sunt doctor insa imi face placere sa citesc si sa descopar ca marea majoritatea a afectiunilor sau bolilor au ca indicatii sau tratament un regim alimentar bine gandit si adaptat. Si de aici vine si personalizarea fiecarui plan nutritional. Cum e si normal si cum ar fi de exemplu recomandarea doctorului: ” …. se poate adauga o terapie homeopatica sau un regim alimentar cu alimente bogate in antioxidanti si acizi grasi esentiali printre care si omega 3 …”

Cat costa si ce contine? Costul unui plan nutritional este de 250 de lei si contine meniuri adaptate (in functie de varsta, greutate, stil de viata si activitate sportiva) si personalizate (in functie de programul tau, locurile unde alegi sa servesti masa, alimente la care ai acces usor, daca iti gatesti sau ti se gateste etc) pentru 6 zile si include si coaching (consultanta si asistenta) pentru o luna. De ce doar 7 zile? Pentru ca a 7-a zi e ziua de trisat sau de pauza de la calcule, gramaje si stresul cu care vine, doar daca esti la inceput, ”ce mananc azi”. E o metoda pe care am testat-o pe mine (vezi povestea mea … aici …) si care a dat rezultate si cu clientii mei.

Pentru mai multe detalii imi poti scrie oricand: