WebSiteStory

Am avut aseară deosebita plăcere de a participa la prima mea premieră de când sunt în RO. Îi mulţumesc pentru invitaţie lui Ocserver, care dealtfel a descris foarte plăcut experienţa noastră … aici

WebSiteStory căci despre premiera lui vorbesc, un film comercial, cum îi spune chiar regizorul său Dan Chişu, l-am găsit plăcut condimentat cu dramă, comedie, muzică excelent plasată, cadre bine compuse şi actori cu adevărat talentaţi. Şi surprize, pentru că Oreste este pur şi simplu senzaţional în rolul său de debut. Mai vrem Oreste Răul, actorul.

Nu mă pricep la critică de film sau la a scrie despre cum a fost şi ce nu a fost însă recomand sincer WebSiteStory, nu numai pentru că e un film românesc dar am râs cu lacrimi şi am râs cu lacrimi la un film românesc. Şi pe tot parcusul derulării sale nu am făcut diferenţa şi nu am simţit diferenţa din el ca film românesc şi plăcutele filme comerciale de la Holywood. Gata am spus destule. Mergi să îl vezi, trailerul de mai jos nu îî face dreptate 100 %.2 thoughts on “WebSiteStory”