Vrei sa iti cresti performanta sportiva?

Vrei sa iti cresti performanta sportiva?

Ai nevoie de un plan nutritional personalizat in functie de sportul pe care il practici tinand cont de varsta, stil de viata etc.

Cum te poate ajuta un plan nutritional personalizat? Iti poate imbunatati performanta sportiva sau activitatea sportiva, indiferent de numarul de ore pe care le ai la dispozitie saptamanal pentru asta, fie 3 sau 30, si in functie de sportul pe care il practici, forta la sala, alergare, ciclism, triatlon, fotbal etc.

Vrei sa te refaci mai repede intre antrenamente ca sa te poti antrena mai bine?

Pentru mai multa energie si o refacere rapida, indiferent de cata miscare faci sau ce si cat sport practici ca amatoare/amator sau profesionist/a ai nevoie de un plan nutritional personalizat. Adica poti manca orice, de toate si din toate insa in anumite cantitati pe care le stabilim impreuna in functie de nevoile corpului tau, preferinte si stilul de viata.

Vrei sa iti cresti rezistenta organismului la efort?

In functie de sportul pe care il practici, fie el de anduranta (ciclism, alergare, triatlon, tenis, fotbal etc) sau viteza si forta (culturism, crossfit etc), daca esti femeie/fata sau baiat/barbat, varsta, numarul de ore de antrenament, tipul de antrenament, greutate si stilul de viata, necesarul zilnic caloric difera si se se poate chiar modifica de la o saptamana la alta. In teorie ai nevoie (si orice adult care nu practica niciun sport are aceleasi nevoi) zilnic de maxim 35% (din totalul necesar de calorii) lipide/grasimi (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii), intre 0.8 – 2.2 grame/kg de proteina si restul de carbohidrati simpli si complecsi.

In practica e foarte greu sa nimeresti procentele si cifrele fara un plan calculat si doar “din ochi”. Iar cifrele si gramajele fac diferenta dintre un antrenament reusit si unul ineficient, o recuperare rapida, evolutie si performanta. Si pe langa toate astea starea de bine, bucuria de a practica sport fara durere (in limitele musculare si anaerobe, orice sport implica durere pentru evolutie) din motive de lipsa de energie. Pe langa astea se adauga si hidratarea si suplimentele sportive. Toate sub supraveghere si analiza pentru ca, fiecare dintre noi reactioneaza diferit. Aici intra in calcul asistenta/coaching-ul cu care vine la pachet acest plan nutritional.

Vrei sa stii ce suplimente sportive si alimentare te-ar ajuta cu adevarat?

In functie de tipul sportului pe care il practici si daca esti amator/amatoare sau profesionist/profesionista, fie anduranta sau sport de echipa, ai nevoie mai intai de o nutritie adecvata, macro, micro si fito nutrienti din alimente si abia apoi de suplimente sportive. Dupa ce te-ai asigurat ca ai in dieta ta si consumi zilnic, macro, micro, fito nutrientii necesari in functie de sportul de anduranta pe care il practici la nivel de amator/amatoare sau profesionist/profestionista, poti folosi suplimente sportive in sezonul competitional sau in perioadele cu antrenamente structurate si intense.

Un plan nutritional personalizat pentru cei care fac sport vine la pachet si cu informatii utile despre suplimentele de care ai nevoie.

Mult mai multe despre ce spun o mica parte din clientii mei gasesti la rubrica testimoniale. Pentru mai multe detalii trimite te rog un e-mail la:

De retinut:

Plan nutritional complet si personalizat in functie de sportul practicat si volumul antrenamentelor si al orele de curse

Suport continuu online sau prin telefon

Ajustare dietetica in functie de stilul de viata, programele de antrenament, deplasari pentru competitii

Monitorizari – prin email, whatsapp, mesaje, telefonic

Cum obtii un plan nutritional personalizat (eu ii spun plan, majoritatea ii spun dieta) daca vrei sa slabesti, sa te mentii in forma sportiva sau doar sa inveti sa mananci corect si sanatos? Simplu, in cativa pasi care incep cu un prim e-mail si nu necesita programare, vizita la cabinet ci doar comunicare digitala daca timpul liber iti este limitat de alte activitati mai importante.