Vicecampioni la off-road în 2012

Sunt ai mei, sunt cu ei, sunt frumoși, sunt talentați, sunt campioni, suntem vicecampioni în 2012. Sunt onorată să fac parte din clubul GTC MotorSport.

În decembrie 2011, în jur de 45 de pasionați de off-road puneau bazele clubului sportiv GTC MotorSport. Un an mai târziu, mulțumită membrilor care au participat la cele 6 etape din CNOR – Campionatul Național de Off-Road, GTC MotorSport urca pe podiumul celor mai bune cluburi de off-road din 2012, la Gala Campionilor organizată de FRAS – Federația Română de Automobilism Sportiv.

Pe 15 decembrie, la Casino Sinaia, FRAS a înmânat clubului sportiv GTC MotorSport cupa pentru locul II în clasamentul general al cluburilor de off-road din România. O performanță care nu ar fi fost posibilă fără participarea în CNOR a celor 20 sportivi care au punctat pentru GTC MotorSport.

6 din cei 20 de membri participanți au fost premiați de câtre FRAS, ca cei mai buni sportivi ai anului. La clasa Standard Piloți, Caloianu Valentin a luat locul I, Șerbănescu Radu, locul III, la clasa Standard CoPiloți, Furtună Costin a fost premiat cu locul I. La clasa Standard Trial Piloți, Piedemonte Alexandru, locul I, Șerbănescu Radu, locul III, la clasa Standard Trial CoPiloți, Piedemonte Andrei, locul I și Bucuraș Dan, locul III.

‘Când am înființat acest club mi-am propus și ne-am propus performanță și seriozitate. Nu îmi imaginam că vom reuși atât de bine să organizam cu succes, acreditat de participanți, o competiție sportivă precum Cupa GTC și să ocupăm un loc pe podium între cele mai bune cluburi de off-road din România. Nimic nu ar fi fost posibil fără membrii și colegii care s-au implicat cu pasiune în tot ce a însemnat activitatea clubului din 2012, de la acțiunile umanitare până la participarea în campionat. Cupa GTC 2012 a însemnat debutul dar, prin succesul declarat, și consacrarea clubului ca și organizator de competitii 4×4 în România. Le mulțumesc colegilor de club și sunt mândru de ce am reușit să facem în primul an de activitate’ – a declarat Răzvan Cirap, Președinte GTC MotorSport.

Mai multe informații și de detalii pe www.gtcmotorsport.ro

și www.facebook.com/GTCMotorSport