Urăsc bărbaţii fără maniere!

Nu urăsc, înteleg şi nu am probleme cu bărbaţii misogini (frustrarea lor se tratează mai bine cu ignoranţă) bărbaţii timizi (care preferă să fie sărutaţi decât să sărute) bărbaţii afemeiaţi (pur şi simplu nu au găsit femeia potrivită) bărbaţii care cred că toate femeile sunt proaste, specie inferioară (mai există şi excepţii de la specie) etc.

Dar urăsc, nu înţeleg şi am probleme cu bărbaţii fără maniere. Bărbaţii care se aşează la rând la supermerket în faţa ta şi apoi mai şi argumentează cu tupeu că nu te-au văzut (am 1.80m cum firear să nu mă vezi?). Bărbaţii care intră pe contrasens, interzis şi apoi mai şi argumentează cu tupeu că tu trebuie să dai în marşalier 500 de metri că ei nu cum (o fi chiar aşa dificil pentru un bărbat să dea în marşalier 200 de metri dacă eu pot 500?). Bărbaţii care după ce le pregăteşti cina nu ştiu să ofere un simplu mulţumesc. Bărbaţii care suna la uşa unei femei după orele 23.00 şi îţi cer cu tupeu să muţi maşina de pe trotuar pentru că spaţiul îi aparţine de 13 ani (îmi cer scuze nu ştiam că trotuarul nu e spaţiu public) ş.a.m.d

Poate am exagerat un pic, nu îi urăsc … doar ce am avut o zi proastă din cauza unor astfel de indivizi fără maniere. Dar mâine o să am o zi epică. Staţi pe locuri pentru a vedea de ce.10 thoughts on “Urăsc bărbaţii fără maniere!”

  • Mai bine intrati pe google.ro si scrieti:S.O.S.cluj napoca! sa vedeti ce se face cu detinatorii de caini…in loc sa faci reclama la patriarhalizme si discriminari!II intelegi pe misogini…dar recunosti ca sunt frustrati…pai daca sustii bunele maniere sexiste cavaleriste si continui sa pui accent pe El si Ea in loc sa vorbesti de un respect profund conform Dreptei Invataturi Egalitarist Feministe nu faci altceva decat sa i aperi pe misogini pentru ca:misogini sunt cei cu sarumanusitele..tatele ,si cu “prima data doooamnele” tratandule ca pe niste obiecte sexuale “fara”minte bune “doar” in pat si la cratita.Daca in Germania,Suedia sau America vrei sa pui scaunul sub fundul unei femei,sau sa i deschizi usa,sau sa o ajuti ca sa si puna haina,insasi toate tipurile de sexizm cu care bunele maniere au fost poluate de secole de maleficul patriarhal,se considera:jignire la adresa ei,a femeii!!!Si asa si este!FEMEIA E EGALA TA si nu printesa puturoasa ce lesina la fiecare adiere de vant…traim in SECOLUL DOUAZECISIUNU!gata !AJUNGE ce a fost!GATA cu batjocura de care au avut parte :animalele,Natura,femeile,barbatii! Restul celor prezenti(te) pe acest forum:cititi ce am scris la articolul:De ce nu respecta barbatul femeia,si articolul:fete sinucigase.Nu ma mai repet atat.

  • pai vezi:oamenii astia zulii au schimbat lumea! Uitete putin:dealungul istoriei ori cine venea cu idei noi,se numea cam..asa:zuliu,si pe urma lumea si a dat seama ca are nevoie de ideile noi.Nu sunt unic,si nu ma consider marele ales ,ca in celelalte tari,conceptiile mele sunt la ordinea zilei.