Concurenta si competenta?!?

Stiletto a fost prima revista online de moda si lifestyle din Romania cu o sectiune VIDEO (ne mandrim cu 9 emisiuni si o echipa de 6 pe partea video) de materiale video si emisiuni realizate in house ( am inceput in aceasta vara cu proiectul Stiletto Summer Scene).

E adevarat, Fashion and Beauty au fost primii care au introdus video (cand i-am sugerat lui Ovidiu Buta un parteneriat media Stiletto – RFW pe 2007, i-am propus si un canal Video dedicat RFW, se pare ca ne-a luat-o inainte … ) insa materialele lor nu sunt montate ci doar postate de pe You Tube, desi ….

Dupa noi si ALTII:

Pe Tocuri – pare un copy paste Stiletto – de la nume la emisiuni ….

The One – cam tarziu, dar au postat si ei un filmulet cu pictorialul lunii. Ciudat caci trustul are fonduri pentru asa ceva si oameni calificati. Ma asteptam la montaje si emisiuni mai profi!

VIVA – 3 filmulete de atmosfera de la aniversarea revistei, mai astept ….

Ma insel eu sau suntem (Stiletto.ro, Menreport.ro, Notoriu.ro) cei mai buni la video production?1 thought on “Concurenta si competenta?!?”

  • Ca in moda, cind o idee e buna si prinde … este repede adoptata de mai multi. Semn ca in RO lucrurile au inceput sa se dezmorteasca.Am un amic la LOreal care e platit sa stea toata ziua pe bloguri sa gaseasca idei noi postate de diversi … care in business devin $$$.
    Acum un an ii bateam si eu la cap pe cativa designeri RO sa intre pe domeniul asta de ad. Momentan am vorbit fara sa fiu ascultat.:)