Testimonial Nutritie Sportiva: Gabriel

Testimonial Nutritie Sportiva: Gabriel

Gabriel, un tânăr adolescent care a înțeles, de la o vârstă fragedă, importanța unui plan nutrițional și efectele lui asupra performanței sportive:

”Astăzi a fost Haiduci si Domnite 2017, ultima cursă a sezonului, unde am încheiat pe locul 2 la categorie si pe 17 în clasamentul general al cursei.
A fost o vreme mult mai buna decât la Maratonul Dunării, la început fiind ceata si umezeala mai apoi ieșind si soarele. A fost noroi dar nu exagerat de mult nefiind nevoie să te dai jos. Traseului a fost ok si puteai menține o viteză constantă existând o porțiune nu foarte lungă cu bălți unde trebuia să ai un pic de grijă. 
Ediția 2017 a fost a treia pentru mine, concurând în 2016 si pentru prima oară în 2015 în toate edițiile fiind pe podium. O să urmeze pregătirea de iarna, alături de Marc Sandu, pentru sezonul următor unde mi-am stabilit deja câteva obiective. Mulțumesc Marc Sandu pentru ajutorul acordat de-a lungul întregului sezon, mulțumesc de asemenea Roxana Sandu-Radu pentru planul nutrițional…”