Testimonial nutritie sportiva: Simona

Testimonial nutritie sportiva: Simona

Simona, a folosit doua planuri nutritionale personalizate si le-a tinut doua luni. Ii multumesc mult pentru cuvintele frumoase si o felicit pentru rabdare, determinare si perseverenta. A manca corect nu e usor deloc! Ce spune Simona la finalul celor 2 luni:

Recomand cu drag. A contribuit radical in schimbarea modului de viata in ceea ce priveste alimentatia. Alte aspecte importante de mentionat: nu mai simt epuizarea din trecut dupa antrenamente iar refacerea este rapida, am energie, nu mai am de-a face cu senzatia de foame, nu mai am probleme de digestie sau de odihna si, bineinteles, forma fizica este alta (kg si cm in minus plus tonifiere).

Roxana este prompta, a adaptat planurile nutritionale “mofturilor” mele si a raspuns oricarei intrebari poate chiar banale.


Sunt foarte multumita si recomand oricarei persoane care isi gaseste motivatia de a-si insusi un mod corect si organizat de alimentatie. 

Dupa prima luna:

Sunt multumita iar rezultatul este peste asteptari. Ma simt super echilibrata, am energie pentru antrenamente si rezultate. Eu sunt foarte incantata nu doar de progres ci mai ales de disciplina pe care o am acum in alimentatie. Sunt foarte multumita de rezultat, incat vreau sa mai continui. Ma simt energica, am o digestie normala si somn la fel. Vreau sa mai continui o luna cu cele doua planuri combinate si ulterior sa incep cu un plan de mentinere. 

Iti multumesc, din nou, ai avut un rol definitoriu in schimbarea majora in ceea ce priveste nutritia mea. 

Ce spun si alti clienti – https://www.roxanaradu.com/testimoniale