Testimonial nutritie sportiva: Raluca

Testimonial nutritie sportiva: Raluca

Ralucai i-am facut pana acum 3 planuri diferite pentru mentinere greutate si imbunatatire performanta si forma sportiva. Ea practica ciclism, moto, enduro, face sport si la sala si participa la curse extreme cum ar fi Campionatele Natioanale de Enduro! Ii foarte multumesc pentru increderea acordata si ma bucur nespus ca i-au fost de folos. Ii mai multumesc si pentru marturia testimonial de mai jos:

“Iti scriu pentru ca daca pana acum nu am vazut o diferenta semnificativa in performantele mele sportive ca urmare a schimbarii alimentatiei, ultimele 3 saptamani m-au adus la concluzia ca nici diamantele si nici cateii nu sunt cei mai buni prieteni ai unei femei, ci carbohidratii :))

Cele 4 zile cu maxim 2,5 ore/zi de downhill despre care iti spuneam s-au transformat in 7 zile cu 4-6 ore/zi, intrepatrunse cu 3 zile de asa-zisa pauza de la biciclete, iar prin pauza am inteles trecking usor.

 Au urmat 4 zile de pauza  adevarata, iar apoi m-am lasat convinsa sa particip la Campionatul National de Enduro, unde desi performantele mele la coborare pe bicicleta au fost mediocre (asta intr-o nota optimista :)) ) am reusit sa termin concursul dupa o zi cu aproximativ 6 ore de entrenamente.

Avand in vedere ca anul trecut rezistam la maxim doua zile consecutive cu 2-3 ore de antrenamente/zi, sau ca dupa o zi cu 5-6 ore de antrenament imi doream doar sa dorm,  si faptul ca am supravietuit in ultimele saptamani, iti multumesc pentru ca ma ajuti si pentru ca ma inveti sa mananc corect! :*”

Despre ce spun si alti clienti poti citi in rubrica TESTIMONIALE