Testimonial Nutritie Sportiva: Diana Gal

Testimonial Nutritie Sportiva: Diana Gal

DIANA este duatlonista, triatlonista si ciclista si s-a pregatit in 2018 pentru campionatul mondial de duatlon de distanta lunga. I-am facut un plan personalizat pentru performanta si nu pot decat sa ma bucur ca a dat rezultate atat de bune si, fireste, sa o felicit pentru perseverenta si faptul ca a inteles importanta nutritiei in sport si performanta!

“Pranz de sportiv de anduranta  orez negru condimentat cu Garam Masala, turmeric si ghimbir, legume la cuptor, somon. Primul an in care reusesc sa sustin si partea mai intensa de antrenamente. Multumesc Nutriționist Sportiv – Roxana Sandu-Radu”

Diana Gal – June 29 at 10:08 AMCand isi da seama de la distanta ca nu ti-ai pregatit corect bautura de refacere  invatatura de minte sa citesc toata eticheta de acum incolo ) Nutriție Sportivă – Roxana Sandu-Radu” 

La finalul sezonului 2018 Diana a ales sa urmeze si un plan nutritional de ars grasimi/slabit pe care i l-am personalizat in functie de orele si tipul de sport pe care il practica la vremea respectiva.