CAPTIVĂ pe locul 1

Sunt captivă pe locul 1, în ziua 3 a concursului captivant de pe AutoMarket,  despre care vorbeam şi deunăzi. Se răstoarnă istoria dacă R.R e pe locul 1. Culmea e că dacă ar fi să câştig ar trebui să profit de premiu fix când pică ziua-mi de naştere. Şi premiul este:

“Am pus mana de la mana si creier de la creier si va dau ocazia (impreuna cu cei de la Chevrolet/GM Romania) sa testati Chevrolet Captiva pentru un weekend.Veti avea SUV-ul Chevrolet doar pentru voi un intreg weekend si, pentru a plusa la oferta, am pus bonus si o cazare intr-un loc frumos, la munte, unde veti ajunge impreuna cu masina de test. Destinatia: Complexul Albota, aflat la poalele muntilor Fagaras (pe scurt: zona excelenta, mancare naturala, aer curat)”

Şi eu de ziua mea vroiam să urc pe Fagăraş, să beau şampanie şi să fumez un trabuc pe Negoiu. Deci nu trebuie să câştig, vorba Sabinei, prin urmare nominalizez pe cei cu şanse de câştig în lipsa-mi.

1. Sorin Grumazescu – mi-aş dori sincer să câştige pentru că este singurul care m-a susţinut necondiţionat de la bun început, în cariera mea palidă de “testat maşini chiar dacă sunt femeie şi nu prea am habar”. Între timp mi-a devenit şi impresar deşi suntem în faliment.

2. Andra Zaharia – pentru că e pe locul 3 şi pentru că ar trebui să câştige o femeie. Clar.

3. Chinezu – pentru că e următorul în clasament şi deşi el nu vrea lumea îl vrea şi ar trebui să câştige pentru că nu vrea.

Ştiu că ar fi trebuit să fac nominalizările pe criterii de competenţă auto însă la mine standardele se măsoară în funcţie de cum treci ravenă sau o înclinare laterală prin pădure. Să îmi fie iertată aroganţa. Da macar ştiu şi eu ce e aia fulie.

Revenind serios, mai multe detalii despre concursul AutoMarket, concursul lui Mircea, regulament şi toate cele găsiţi … aici … Să curgă nominalizările deci.14 thoughts on “CAPTIVĂ pe locul 1”