Spune-mi o poveste de geometrie!

Îl iubesc pe D.D și de fiecare dată când îl duc la doftor și ajung să îl las în service peste noapte mă doare sufletul. Rău. Și e vina mea pentru că nu am grijă de el din toate punctele de vedere.

Spre exemplu ultima oară când am fost în service am descoperit că mergeam fără o bieletă de antiruliu. Cine ar fi ghicit? Auzi atîtea zgomote în trafic încât de multe ori nu îți dai seama dacă vin de la mașina ta sau cea de lângă tine.

Ca să eviți astfel de probleme e bine să mergi cu mașina la doftor mai des. Spre exemplu recent am primit de la Doru o leapșă în geometrie.

Am învățat multe despre mașini, mai ales 4×4 și mecanică, dar încă mai am multe, prea multe de învățat. Nici nu știam de geometrie pentru D.D.

Abia aștept să merg la Autozone să aflu mai multe despre proces și să primesc meditații la geometrie.

Spune-mi o poveste despre geometrie și mașini pentru că vreau să te trimit și pe tine la doftor cu mașina și un voucher de geometrie a roților de la/ la Autozone. Sau mergem împreună.

Ca să te înscrii în concursul care îți poate aduce voucherul și vizita la doftor, scrie ceva haios rău fie aici în comentarii, fie pe pagina lor de Facebook, fie pe blogul tău personal cu direcționare spre articolul asta. Cea mai haioasă poveste câștigă. Data limită: 26 martie 2012.2 thoughts on “Spune-mi o poveste de geometrie!”