SiS Whey Power de la High Energy Romania

SiS Whey Power de la High Energy Romania

🚴‍♀️ Pentru un sport precum ciclocrosul, care presupune si forta si explozie, folosesc SiS Whey Power de la High Energy Romania, o bautura de refacere cu proteina de cea mai buna calitate, putini carbohidrati, creatina si BCCA.

💪 Recomad si pentru antrenamentele de forta la sala, pe care sunt convinsa ca multi dintre voi, ciclisti, alergatori sau triatlonisti, le-ati inceput deja. Si nu numai! Vedeti mai jos detalii.

👉 O puteti comanda cu o reducere de 15% de pe www.highenergy.ro, impreuna cu orice alte produse care nu se afla deja la promotie, folosind codul – radusandu15.

💪 Mai multe detalii despre produs: Dezvoltat în parteneriat cu Manchester United Football Club, SiS Whey Power este conceput pentru a sprijini nevoile specifice ale atletului modern. Proteina de înaltă calitate este combinată cu creatina monohidrată, fiind dovedit științific faptul că această combinație îmbunătățește performanța fizică în seriile succesive de exerciții intense și de durată scurtă.

👉 SiS Whey Power conține 30g de concentrat și izolat proteic din zer de calitate superioară, oferind o sursă de proteine cu absorbție rapidă pentru utilizarea după sesiunile de antrenament și între mese pentru a crește aportul de proteine.

⚽️ De asemenea, Whey Power conține 3g de creatină monohidrată de înaltă calitate, fiind demonstrat în numeroase studii științifice faptul că ajută la creșterea performanței fizice în in timpul seriilor succesive de exerciții de scurtă durată, dar cu o intensitate crescută. Datorită acestei formulări, acesta un supliment cheie pentru jucătorii de fotbal.

💪 Nu în ultimul rând, Whey Power oferă 9g de BCAA pentru a susține menținerea masei musculare. Aminoacizii cu catenă ramificată sunt deosebit de importanți deoarece stimulează procesul de sinteză a proteinelor la nivel muscular, contribuind și la formarea de noi blocuri de proteine în perioada de refacere după exercițiile fizice.