Scurt pentru o CAUZĂ

Scurt pentru că m-am tuns scurt pentru o CAUZĂ. O CAUZĂ pentru că vor mai multe cauze pe care voi încerca să le susțin prin donații și nu numai. Scurt pentru o CAUZĂ este o campanie personală menită să te inspire. În bine. Scurt pentru o CAUZĂ a pornit dintr-o joacă pe blog. Sau mai pe românește:

M-a pus naiba, din plictiseală, să pun o întebare pe blog – Să mă tund zero, să nu mă tund zero?. S-au iscat discuții și am fost provocată. Mai ales de Valy.

M-a pus naiba să răspund și la provocare – M-aș tunde doar dacă îmi cumpără cineva părul să donez banii unei cauze ….

Și din seria ai grija ce îți dorești, un domn prea bun, care dorește să rămână anonim (îi vom spune Domnul G.) s-a oferit să doneze o sumă – Socot minunata ideea, atat cea de a dona pentru o cauza cat si cea de a te tunde zero, asa ca iata-ma in calitate de sponsor

Sincer, până în momentul în care m-am întâlnit cu Domnul G, nu am crezut că astfel de lucruri se pot întâmpla în România, mai ales prin intermediul blogului. Pentru că suntem în România. Știm noi.

Dar se pare că m-am înșelat. Există și oameni cărora le pasă. Oameni care reacționează pozitiv la ideea de donație și, de ce nu,  la idei trăznite de a strânge fonduri pentru cei care au nevoie de ele.

Domnul G a donat suma de 8500 RON și eu m-am tuns. Scurt. Scurt pentru o CAUZĂ.

Domnul G dorește să rămână anonim și nu am putut obține de la el decât un ”De Ce?”:

– De ce ați făcut asta Domnule G?

– Solidaritate, compasiune și incapacitate a statului român.

La recomandarea prietenilor am decis ca suma de 8500 RON să o împart mai multor cauze. Voi nota treptat în episoade, fiecare cauză și suma donată. Dacă mi te alături și tu ar fi minunat. Cu puțin sau doar o vorbă bună. Nu e musai să te tunzi scurt, evident. Mulțumiri Domnului G și prietenilor care mi-ai fost alături. Mulțumiri și Cristinei de la salon Tribute by GS pentru tunsoare și susținere. Și colegilor ei, desigur. Mi se pare grozav să fiu susținut moral cu o astfel de decizie. Nu e ușor să te obișnuiești cu lipsa părului lung.86 thoughts on “Scurt pentru o CAUZĂ”