Scurt pentru o CAUZĂ – Alex

Eu am donat pentru Alex. Tu?

Totul a inceput prin 2004. Simptome de raceala (febra,tuse) si cateva articulatii inflamate. Medicul de familie nu i-a dat de cap asa ca am ajuns la Grigore Alexandrescu “cateva zile sa facem cateva analize” cica. Am stat o luna si jumatate si tot nu m-am ales cu un diagnostic clar.

Apoi am ajuns la Fundeni unde iar am facut analize si am inceput un vaccin pentru artrita juvenila, asta fiind diagnosticul pe care l-au dat ei. Intre timp eu eram din ce in ce mai slabit, muschii se atrofiau foarte rapid. M-au trimis si la o biopsie musculara care a iesit negativa.


Pana la urma eu am ramas la pat. Au urmat cativa ani foarte dubiosi care mi s-au cam sters din memorie. Acum 2 ani am inceput cu mici progrese. Stat in fund, iesit din casa etc. Intre timp mi-au disparut si simptomele. Nu se mai inflameaza articulatiile, nu mai fac febra si asa mai departe.


Dar problema este ca in acesti ani am stat in ce pozitii ma simteam eu bine. Principala problema: statul cu genunchii indoiti. Astfel m-am ales cu 2 calusuri frumoase care nu mai permit genunchilor sa se intinda si nu pot merge. De aceea sper ca acest trike sa-mi permita sa ma deplasez facand exercitii in acelasi timp.

Cont pentru donatii:

IBAN: RO45INGB0000999901672575
Banca: ING BANK BUCURESTI CENTRALA
Nume: Tache Alexandru
CNP: 19110234500613 thoughts on “Scurt pentru o CAUZĂ – Alex”