R.R testează DOVE ep.2

Relatam în ep.1 despre testul pe care îl fac noului Dove Hair Minimising. Am ales varianta Wild Rose şi am purces la probe.

L-am aplicat din grabă la început şi m-am ales cu o mare pată de pudră albă, deloc comodă. L-am reaplicat mai atent, după ce am l-am agitat şi am pulverizat de la distanţă obţinând un rezultat corect.

Interesant de reţinut, Dove Hair Minimising, chiar e un deodorant foarte bun. Într- adevăr nu e sezonul optim pentru testare, nu l-am încercat vara călătorind cu metroul. Însă încep să devin dependentă de el, ştiu că suna clişeist dar chiar îşi păstrează efectul. Eu care eram mare fan al deodorantelor solide, am renunţat complet la acestea decând cu noul Dove HM.

Sunt în ultima săptămână de teste, am lăsat părul să crească … la subraţ …  îl simt mai catifelat ca de obicei şi culmea nu creşte aşa de repede ca în mod normal. Ciudat efectul deodorantul. Chiar nu mă aşteptam să funcţioneze. Am făcut şi poze dar le păstrez intime … momentan …

Acuma în ultima săptămâna cei de la Dove m-au făcut ambasadoare, împreună cu alte bloggeriţe celebre precum Pyuric, DaDa Moda, Lamaie, CeImbracAzi, Idaho, Anurim, Tomata, SiBondeleGandesc, Alinutze, Denisuca si Nevasta. Grozav.

În calitate de ambasadoare (menţionez că ma simt onorată) vă invit la o conferinţa pe Facebook (de aşa ceva nu am mai auzit, abia aştept să văd cum se va derula) joi 23 aprilie, între 10-16 pe pagina Dove Hair Minimising. Serios, testarea asta devine mai interesantă decât mi-am imaginat. Vom discuta la conferinţa de pe Facebook despre produs, vom răspunde la întrebari şi se vor da premii constând în produse Dove HM pentru cele mai bune întrebari legate de produs şi pt cele mai active participante la discuţie. Trebuie să vă înscrieţi pe pagina Dove Hair Minimising însă. Abia aştept, se anunţa extrem de interesant. Plus că nu am mai făcut aşa ceva până acum şi probabil o să am nevoie de ajutorul vostru. Detalii intime şi povestiri picante despre testul Dove HM – la conferinţa. Mulţumesc anticipat.

La final de episod – nimic de reproşat până acum noului Dove Hair Minimising.<–>16 thoughts on “R.R testează DOVE ep.2”