R.R pe COCLAURI ep.1

M-am întors. Teafăra, nevătamată, epuizată satisfăcător şi cu o incredibilă poftă de viaţă. Am ales ep.1 din seria – R.R pe COCLAURI – pentru că sunt prea multe văzute şi trăite în două zile şi nu îndeajuns spaţiu pentru a le relata într-un singur articol. Mulţumiri extreme domnului Panaitescu pentru o expediţie care s-a dovedit a fi genul acela de experienţe care îţi schimbă radical stilul de viaţă. O să o mai iau pe coclauri de azi înainte. Clar. Şi dacă ajung să îmi iau şi maşină pentru coclauri mai bifez un vis devenit realitate.

Să începem cu începutul. Vineri seara am ajuns la destinaţie – Bozioru, jud Buzău sau LUANA OFFROAD 2009 organizat de “impecabilii : Semaca, Niku Iorga i Vitalie” – citez de pe forum Club 4×4 Romania. Semnal telefon, internet inexistent, deci nu am putut blogui şi tuitări cum am promis pentru că am umblat numai pe coclauri.

Prima zi, sâmbătă am plecat lejer  … prin albia unui râu …

Am căzut într-un mare şant (tehnic vorbind maşina a căzut în poziţia LUMÂNARE) pentru că ploaia a transformat traseul în pationar:

Şi … închei aici primul episod … aştep imagini de la colega – pilot Părăguş, cum i se zice domnului Panaitescu – să pot relua episodul 2. Staţi pe aproape.

Am revenit. Între timp:

Pilotul a publicat căteva imagini foarte reuşite … aici … .

Personal îmi permit să mă mândresc cu – “cam aşa arată un copilot la sfârşitul unei zile de OFFROAD = pe COCLAURI cu 4×4” …

Continuarea în episodul 2.18 thoughts on “R.R pe COCLAURI ep.1”