Românesc la Bran

Mulțumită PR atelier, am avut preaminunata ocazie să organizez una dintre cele mai frumoase organizări pe care le-am organizat până acum, mai exact “Românesc la Bran” – o incursiune pentru a redescoperi tradiții culinare și obiceiuri din Bran și zonele limitrofe. Cum a fost și ce minunat au scris oaspeții, oameni frumoși și talentați, bloggeri de pasiune, poți citi … aici

Pentru mine, pe lângă încă o organizațiune la/în portofoliu, “Românesc la Bran” a fost și a rămas întipărit în sufletu-mi, o călătorie în care m-am desfătat în adevăratul sens al cuvântului, cu bucate românești și liniște. În plus am avut ocazia să îmi îmbăt și Bleaga cu cadre și peisaje de mare angajament, pentru nivelul nostru mediocru.

 

Am avut ocazia să devorez pentru prima oară ciorbă de porc cu conopidă:

Am avut ocazia să devorez pentru prima oară langoși cu usturoi și brânză:

Să admir moda locală la Tîrgul Oierilor de la Zărnești:

Să ascult târziu în noapte fascinantele povești de călătorie ale doamnei Pavel, Președinte J’Info Tours, gazda noastra la #romanestelabran:

Să mai învăț ceva nou în materie de fotografie cu Iphone-ul, de la maiestrosul Șutu, respectiv, Macro Iphonografie. Cristi Șutu mi-a făcut pofta și m-a lăsat să mă joc cu obiectivul lui macro de Iphone. Demențială treabă.

Să cunosc și să ma destind cu oameni pe placu-mi și … multe altele, pe care le păstrez pentru sufletu-mi.

Vă preamulțumesc tuturor: Cristina Bazavan, Mădălina AntoheCristian ȘutuLoredana și NarcisaIulia DascăluMarian Ionescu Gabriela și OanaCezar VasileLaurențiu BuicaValentina RomanAlex FilipAnca ȘerbanIonuț Iordache1 thought on “Românesc la Bran”