Road Grand Tour – One Night Stand 2016

Road Grand Tour – One Night Stand 2016

O cursa doar pentru fete, o cursa pe circuit, o cursa de sprint. Cam tot ce mi-am dorit eu de la ciclismul de sosea. Si a fost si va ramane o cursa pe care nu o voi uita niciodata. Road Grand Tour – One Night Stand 2016, un fel de petrecerea burlacitelor pentru mine cu marele regret ca nu m-a prins in forma maxima si nu am avut cum sa ma pregaresc strict pentru ea, din motive de fractura clavicula si cununie civila. Da, pe 25 august am mers de la starea civila la One Night Stand, separat de sotu-mi care a participat la cursa baietilor.

Mii de multumiri Simona Vasiliu si Alex Ciocan, sunteti minunati! Au amanat startul special pentru mine si mi-au facut si o mare surpriza care s-a teminat in “aruncatul buchetului”. Multumesc si fetelor!!!! 

I-am spus petrecerea burlacitelor pentru ca startul l-am luat in formula de 9 cicliste (si aici iar tin sa le multumesc organizatorilor pentru ca au ales, in final, sa ne mai dea o sansa si sa avem si noi o cursa la sprint doar pentru fete), eu una am nimerit direct in concurs fara sa ma incalzesc sau sa fac recunoasterea traseului, prima tura a fost neutra si am avut timp sa ne conversam ca intre fete.

Rand pe rand la fiecare tura cu final in sprint fetele au parasit petrecerea pana am ramas doar 5, eu, Andreea – campioana nationala 2016 la IronMan si 3 elite, Miriam, Estera si Adriana.

Pentru ca linia de finish ne-a prins la sprint serios cu diferente de centimentri, pe mine si pe Andreea, mi-am auzit numarul si crezand ca am fost elimintata am lasat pedala. In fapt, ramasesem in cursa cu elitele, eliminata a 4-a din 9, un rezultat nesperat de bun pentru mine mai ales in ultima perioada cand mai mult am stat pe margine decat pe cursiera. Nu mai zic de mountain bike pe care l-am abandonat de nevoie din iunie.

Am inchis ziua perfecta cu un mare zambet dar si un mare regret ca nu avem  si alte astfel de curse care mi se potrivesc la fel de perfect.