Road Grand Tour Seciu 2015

Drumul Vinului a fost prima etapa din cele 6 pe care le are Road Grand Tour, unul din obiectivele mele pentru 2015. Drumul Vinului a venit pentru mine si cu o aniversare de 1 an de cand merg pe cursiera. In 2014 am inchiriat o cursiera de la Aventuria si am pornit in prima mea aventura pe sosea: Bucuresti – Boldesti Scaieni – Bucuresti. Atunci am fost in vizita la Road Grand Prix (actualul Road Grand Tour) si ma uitam cu jind la concurentii care urcau cu usurinta dealul Seciului.

Mi se pareau niste eroi si cei mai curajosi ciclisti pe care ii vazusem vreodata. Sa urci dealul Seciului mi se parea un vis. Daca mi-ar fi spus cineva ca un an mai tarziu il voi urca de 4 ori si voi concura la tura lunga de 96 de km as fi ras isteric. Dar cum niciodata nu spun nicioadata am reusit sa termin cursa Drumul Vinului si sa primesc si o minunata coronita cu lauri pentru locul 1 la categoria de varsta.

Nu a fost usor dar a fost pentru prima oara cand nu m-am plans ca imi e greu. A fost pentru prima oara cand am gandit cursa, mi-am programat si dozat energia astfel incat sa nu pic dupa cursa sau sa resimt prea intens efortul. Pentru mine asta e cea mai mare realizare. As fi putut merge mai tare dar am preferat sa merg eficient.