Romanian Fashion Week 2008

O editie mult mai reusita fata de cea de anul trecut. Multumesc inca o data lui Ovidiu Buta pentru acreditare, Alex Conu pentru fotografie si nu in ultimul rand – Stiletto.ro. Mama, tata si familia – evident!

Romanian Fashion Week inseamna foarte mult pentru un fashion director dar si pentru oricine din industrie. Ai ocazia sa intreactionezi cu personaje talentate sau chiar foarte talentate, care te inspira si chiar mai mult decat atat.

Ma bucur ca am cu ce sa ma lauda prietenilor si fostilor colaboratori straini. DA, avem talente si in design vestimentar! Evident suntem mult in urma insa nici prea departe, ne despart bugete, forta de munca specializata, mentalitati si multe altele.

BEST OF:

Andreea Musat, Ana Maria Pop, Andra Clitan, Claudia Castrase, George Hojbota, Kinga Varga, Lena Criveanu, Ludmila Corlateanu, Smaranda Almasan, Stephan Pelger, Una Moda Group, Alina Botea, Dork, Dada, ER Fashion, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Lucian Broscatean, Maria Ciubotariu, Mirela Diaconu, Nichi Cristina Nichita, Lucian Pop, si Zasha.

Not BEST OF:

Andreea Tincu, Mircea Barbulescu, Razvan Ciobanu, BM Jeans, Jolidon si Otto Hermann.2 thoughts on “Romanian Fashion Week 2008”

  • si mie mi-a parut bine ca in toata nebunia aia am avut timp sa mai discutam putin, pt ca cominicarea intre stilist, designer si fotograf este foarte importanta! uite ca acum avem si poze din spate!
    sper sa avem si o editie pentru colectiile de primavara-vara, ca sa fim in rand cu restul lumii.