Recuperări, mere-n apă şi creste înzăpezite

Sâmbătă şi duminică la munte, pe langă, prin, la depărtare de Fundata (localitatea aflată la cea mai mare înălţime din ţară???). Cumva s-a nimerit ca timpul să ni-l ocupăm mai mult cu recuperări, tractări în şi din zăpadă şi noroaie, aşă că nu mă pot lauda cu prea multe sau multe. Totuşi am reuşit (la sugestia pilotului Părăguş) să încadrez nişte mere în apă, undeva pe lângă Voineşti:

DSC02339

Să admir blegeşte pentru a nu ştiu câta oară cresta Piatra Craiului:

Piatra Craiului pe creasta

Şi să continui să visez la ziua când voi fotografia de acolo de sus. De sus în jos. Invers.

DSC02401

Duminică m-am amăgit cu un fel de antrenament “urcat pe munte”, deşi pe drept mai mult am testat parazăpezi. În schimb mă pot mândri cu prietenia pe care am închegat-o, pe scurt termen ce-i drept, cu Piku:

DSC02461

Spun pe scurt termen pentru că dacă ar fi fost după Piku, călăuza mea în mini mini traseul meu de 500 de metri şi ceva, dacă ar fi fost după Piku m-ar fi dus numai prin gropi şi văi.

DSC02463

Dar cum mărturiseam, nu prea multă acţiune interesantă. Înafară de recuperări. Recupărări 4×4. Oricum simplul fapt că am respirat aer curat de munte contează mai mult decât orice.11 thoughts on “Recuperări, mere-n apă şi creste înzăpezite”