R2C2 pentru prima dată in Campionatul Național de OFF ROAD

R2C2 a bifat și prima etapă de CNOR – defapt a V-a etapă din CNOR 2011 – Campionatul Național de OFF ROAD 2011.

A fost frumos, traseele mi-au plăcut extrem, iubesc clasa standard la care ne dăm – defapt cred că iubesc “rally raid-ul” și ce poate Dark Dude pe macadam și dealuri verzi.

În prima zi de competiție am terminat pe locul III și în a doua zi am pierdut podiumul din cauza unei greșeli de “road book” ( Y stânga care era defapt Y dreapta / înainte) de care organizatorii ne-au asigurat că e ceva normal. Am învățat cu ocazia asta și o primă lecție de CNOR – copilotul trebuie să fie foarte bun cercetaș și să intuiască traseul pentru că “road book-ul” pe care îl primești nu este 100 % corect. Noi în naivitatea noastră am crezut că mergem în CNOR să facem sport și că totul e “a la carte”.

În final am terminat pe locul 6 din 16.

P.S – ce mi-a plăcut cel mai mult la etapa de la Cluj – a fost pentru prima oară de când particip la competiții când nu am fost singura femeie pilot. La Cluj am concurat cu două echipaje feminine – pilot/copilot care au terminat pe locul 9 și 10. Sper ca la următoarea etapă, cea de la Iași, să avem și mai multe femei pilot.

Mulțumiri sponsorilor și colaboratorilor R2C2 – Al PADRINO, XADO și Monster.2 thoughts on “R2C2 pentru prima dată in Campionatul Național de OFF ROAD”