R.R, ritualul și leapșa

Campania Dove pe care o susțin din postura de ambasadoare, îmi aduce numai surprize plăcute. Ultima este o leapșă primită recent de la Oana Cuzino, în care îmi e solicitat ritualul zilnic de frumusețe. R.R și ritualul zilnic de frumusețe. A venit la fix într-o perioadă în care acesta, ritualul mi s-a schimbat la 180 de grade după ce m-am tuns scurt pentru o cauză. Dacă înainte viața și dimineața îmi erau ușor chinuite de volumul mare de păr, mai nou plutește rozul în baia mea și mă bucur de avantaje, la modul cel mai serios. Mă rog și dezavantaje, dar viața e și gri. Uneori.

Revenind serios la ritual, urmând exemplul Oanei, citez din cam ce fac eu dimineața:

dușul – am devenit dependentă de Dove Visible Care, gelul de duș. Nu neapărat pentru că îl folosesc de când a început campania ci pentru că e cam singurul gel de duș pe care îl pot folosi și pentru îngrijirea feței. Când ești în duș inevitabil te speli și pe fața. Înainte de Dove aveam o problemă serioasă cu gelurile, îmi uscau serios pielea feței după duș. Probabil textura cremoasă a gelurilor Dove mențin piele feței mele hidratată și după duș, încât uneori nici nu mai am nevoie de cremă.

hidratarea de după duș – în ultima vreme am început să folosesc creme românești. Asa după ce mulți ani am consumat produse scumpe dar corect raportate calitate/preț. Efectele sunt aceleași, indiscutabil. Și nu mi-e rușine deloc cu laptele de corp Doina.

îngrijirea părului – acum e scurt, foarte scurt. Am scăpat de chinul de a folosi un tub de șampon și unul de balsam în nici mai mult nici mai puțin de o oră. O oră pentru spălat pe păr. Nu în fiecare săptămână din fericire. De când am părul scurt nu mai am nicio grijă, doar multă ceară. Păcat că Dove nu produce și ceară de păr. Sau produce și nu știu eu?

coafura – nu mai există. Arunc neîndemânatic niște ceară pe păr sau o pălărie. Am început să colecționez pălării. Zici că arat ca un băiețel da ce mai contează.

machiajul – nu mă machiez vara. Iarna nici atăt. Decât seara și pentu evenimente speciale. Vara mă folosesc de bronzul natural al feței și doar arunc puțin rimel rezistent la apă, de la Rimmel firește și anticearcăn. Ador și sunt dependentă de anticearcănul de la Dior. Un tub albastru cu anticearcăn lichid care deobicei mă ține mai bine de un an. Și dependența asta mă ține de vreo 5 ani. E singura dependeță de cosmetice pe care o am. Restul s-au dus pe apa sâmbetei de când m-am mutat în România.

În rest beau multă apă în timpul zilei și uneori mă demachiez seara. Știu nu e bine, dar lenea e marele meu dușman. Mai ales seara. Mă opresc aici, vorba lungă sărăcia omului. Te las pe tine să îmi povestești ritualul tău zilnic de frumusețe, indiferent de sex, masculin sau feminin. Sunt curioasă ce produse folosesc fetele (AndreeaIuliaMiruna?) și ce ritual au băieții. Aștept cu intens interes reacția ta la leapșa asta. Nu trebuie musai să ai blog, poți comenta și aici.

P.S – mulțumesc Dove. Leapșa asta chiar e una dintre cele mai plăcute pe care le-am primit până acum.