R.R Ambasadoare Dove

Am distinsa placere sa ma aflu printre ambasadoarele Dove, eu, concurentele de la „Dansez pentru tine” si alte persoane publice. Nu stiu daca esti la curent cu campania Dove insa ce mi se pare si mai interesant e faptul ca si tu poti deveni o ambasadoare Dove. Sau poți nominaliza pe cineva.

Titlul poate suna pompos dar cauza e cat se poate de reala si pertinenta. Ambasadoarele Dove sustin frumusetea adevarată. Iar pentru mine frumusețtea adevarata poate veni și de la o femeie nemachiata si nearanjată impecabil sau in tendinte, frumusetea adevarata inseamnă si stropi de noroi pe fată dupa un concurs de trial offroad. Si da, desi suna a cliseu frumusetea vine din interior si respira chiar si prin piele.

Revenind la campania Dove VisibleCare, te invit sa o susțtinem impreună si sa testezi noul gel de dus Dove Visible Care.

Cateva detalii utile:

Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protecţie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Testele realizate de institute de cercetare independente, de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile.

Dove Visible Care este singurul gel de dus care contine o intreaga gama de hidratanti ce sunt absorbiti natural si raman in piele pentru mult timp, avand peste 30% agenti de hidratare.

Noul Dove Visible Care este disponibil in trei variante: “Renewing” recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a reface si hrani pielea, “Brightening”, care reintinereste si aduce stralucire pielii fara luciu si “Softening”,  pentru pielea uscata, pentru catifelare si eliminarea petelor uscate.

Elementul principal de comunicare si sustinere a campaniei este site-ul www.ambasadoareledove.ro . Mecanismul concursului presupune crearea unui cont pe site-ul campaniei, unde poti scrie despre experienţa cu Dove Visible Care. Acest mesaj, cat mai original si convingator, alaturi de recomandarea produsului catre cinci prietene, te va inscrie in competitie. La finalul fiecărei luni, in functie de numarul de voturi obtinute de la sustinatoare, va fi aleasa cate o Ambasadoare Dove, iar premiul pentru ele  reprezinta o vacanta la un spa de lux din Barcelona. Campania va dura pana la 31 iulie.

Să fie varianta “Renewing” , “Brightening” sau “Softening”? Pe care dintre cele 3 le-ai alege si de ce? Eu una tind sa aleg ultima variantă, nu de alta dar urcatul pe munte pe care i practic in ultima vreme imi deshidrateaza serios pielea.10 thoughts on “R.R Ambasadoare Dove”