Quinoa rosie, piept de curcan si morcovi

Quinoa rosie, piept de curcan si morcovi

Quinoa rosie, piept de curcan si morcovi. Pentru pranz sa le poti digera in timp pana la cina mai ales datorita continutului ridicat de fibre din quinoa rosie.

Morcovii i-am cumparat congelati pentru ca au fost mai usor de gatit printr-o simpla fierbere cu apa si 1 lingurita de sare. Quinoa rosie fierbe mai greu dar daca o lasi la inmuiat in apa cateva ore inainte sau peste noapte si adaugi putina sare procesul de fierbere se reduce la jumatate. Carnea de curcan am gatit-o in tigae fara ulei doar cu putina apa si pudra de ghimbir.

Pentru cine face mai mult de 7 ore de sport pe saptamana cam asa ar trebui sa arate farfuria cu si pentru pranz: 1/2 carbohidrati complecsi, adica quinoa rosie, 1/3 legume pentru vitamine, minerale, extra fibra si proteina, adica morcovi, 1/4 proteine si grasimi, adica carne de curcan. Pentru cei care nu consuma proteina animala carnea de curcan din imagine poate fi inlocuita cu quinoa rosie si seminte bogate in grasimi precum caju.

Portiile si impartirea macronutrientilor din farfurie difera in functie de necesarul zilnic al fiecaruia si de cat sport sau tip de sport sau miscare facem saptamanal. Pentru mai multe retete poti rasfoi roxanaradu.com/retete pentru un plan nutritional personalizat imi poti scrie pe nutritie@roxanaradu.com