program de sport si nutritie de acasa

program de sport si nutritie de acasa

In imagini suntem eu si sotul, Marc Sandu inainte si dupa nutritie sportiva, sport prin mtb coaching, racing, fitness etc

Anul 2020 fiind un pic mai special ne-am unit fortele pentru prima data, eu ca nutritionist sportiv si sotul ca instructor de sport, si am venit cu o oferta adaptata vremurilor ciudate in care traim. Iti propunem un pachet special: SPORT + NUTRITIE.

SPORT: un program de antrenament axat pe scopurile tale pe care il poti face online, prin apel video, de acasa. Antrenamentele pot fi de forta, fitness, stabilitate, echilibru dar si mobilitate si motricitate, atribute in care Marc a dezvoltat competente gratie activitatii sale de antrenor Postural Alignment.

NUTRITIE: pana in primavara ai tot timpul sa devii mai suplu/supla sau doar sa te mentii in forma fizica gratie programelor mele nutrititionale sau planurilor personalizate obiectivelor si stilului tau de viata.

Stabilirea obiectivelor se face in urma unei discutii/evaluari telefonice sau video-call.

Oferta este de 950 de lei pentru 1 pachet ce contine:

– 10 sedinte fitness

– 1 plan nutritional personalizat, coaching si monitorizare pentru 1 luna

Pentru detalii si inscrieri:

Cu Vlad lucram impreuna din octombrie, eu pe nutritie, sotul pe fitness in acest program de de SPORT + NUTRITIE. Transformarea lui este mai spectaculoasa decat in imaginile acestea! Iti multumim Vlad pentru increderea pe care ne-ai acordat-o!

Felicitari Vlad! Nu a amanat si nu a anulat un singur antrenament online, a respectat programul nutritional realizat pe care i l-am facut, iar rezultatele se vad, in urma primei luni de antrenamente realizate impreuna cu Marc!

Inca ceva: poza din stanga este realizata la evaluarea posturala cu Marc, cea din mijloc dupa 10 sedinte la Postural Alignment Studio, iar cea din dreapta, luna trecuta.

testimonial, transformare, slabit, fitness, nutritie