Prima oară cu CAIACUL

Deşi cu apa nu mă înţeleg la fel de bine precum cu pământul mi-am dorit să încerc şi o plimbare pe apă cu caiacul. Mulţumită invitaţiei lui Eros şi celor de la McClaude Sport am gustat din plin Argeşul, pe o porţiune destul de dificilă din câte am înţeles, de la barajul Piteşti în jos. Că în sus nu se poate, am încercat.

Evident am căzut în apă şi am crezut sincer că mi-am găsit sfârşitul când am cazut sub caiac şi mă chinuiam să ies la suprafaţă. Dar senzaţia e mai intensă doar prima oară. Am băut şi ceva apă de Argeş pentru că ne-a prins râul în vâltoarea sa şi am curs la vale o vreme bună până am reuşit să ne urcăm înapoi în caiac. Extremă senzaţie. Acum abia aştept următoarea tură, atunci îmi înjuram zilele şi decizia. Până la o dovadă video din partea organizatorilor mă prezint cu minunăţia de caiac roşu care mi-a consumat extrem energia.

După plimbarea pe Argeş, în aşteptarea grătarului bine meritat m-am jucat cu al meu drag  FZ38 Lumix:

Şi al său magnific zoom:

Încă nu am aflat cum o cheamă pe domnişoara gâză care cu greu m-a lăsat să mă apropii foarte mult de ea. Sau o fi fost surorile ei. Cine ştie, cert e că arată magnific sub lentilă.

Dacă află cineva cum o cheamă, rog să mă informaţi şi pe mine.

Revin cu video de la prima mea aventură pe Argeş. Până atunci recomand sincer caiacul, merită toată apa înghiţită şi e la fel de extrem precum offroad-ul sau “pe coclauri cu 4×4”.

Revenit cu imagini de la cei de la McClaude Sport:

Rozul nu a fost opţiunea mea.

Partea liniştită a Argeşului. Mai multe fotografii … aici…

Şi un filmuleţ în care mi se vede şi mie fizicul şi coechipierul Eros.

Azi după ce mi-am numărat vânătăile am ajuns la concluzia ca abia aştept urmatoarea tură de caiac. Şi nu numai.

Între timp, mulţumită documentarii unui baiat drăguţ, am aflat şi cum o cheamă pe domnişoara mea gâză – Vagrant Darter şi cum arată ea fotografiată profesionist:

Bun şi al meu FZ38 Lumix, nu?19 thoughts on “Prima oară cu CAIACUL”