Prima actiune umanitara GTC MotorSport

Starea de urgenta in care se afla zona Buzaului nu a lasat indiferenti membrii noului infiintat club sportiv GTC MotorSport. Pentru ca off road inseamna mai mult decat competitie si plimbari in natura in 4×4, duminica 12 februarie impreuna cu ProTV, o caravana de 8 masini de teren GTC MotorSport a plecat inspre Glodeanu – Silistea pentru a imparti sinistratilor cca 5 tone de alimente.

“Partea umanitara este suficient de motivanta si faptul ca am facut aceasta prima actiune a clubului in conditii deosebite de vreme reprezinta un motiv de multumire si implinire” a declarant Razvan Cirap – presedintele clubului GTC MotorSport.

Sambata 11 februarie 2012, impreuna cu noul infiintat club sportiv GTC MotorSport, impreuna cu Kamikaze Off-Road Team si Club 4×4 Bucuresti am participat la o actiune umanitara in judetul Buzau, la granita cu Ramnicul Sarat. Alimentele au fost cumparate de senatorul Baciu, PNL Buzau.

Participarea la actiuni umanitare si de protectia mediului, acordarea de ajutor in caz de calamitati sunt obiective pe care le au in vizor majoritatea cluburilor de off road din Romania. Astfel de actiuni caracterizeaza si reprezinta comunitatea 4×4 din Romania.

Credite foto: Silviu Matei, Claudius Vasilescu

 4 thoughts on “Prima actiune umanitara GTC MotorSport”

 • Cine stie, poate intr-o zi o sa schimbati 4 x 4 cu snowmobile….. pariez ca sunt mai utile pe o asemenea vreme.

  Daca ma gandesc bine, si o cursa cu snowmobilul pana acolo ar fi fost ceva deosebit. Nu am cautat pe net, dar sigur exista ceva remorci stil sanie de atasat ca sa se poata transporta alimente / apa / medicamente in asemenea situatii.

  Stiu, nu prea exista snowmobile in tara asta dar cateva la club sigur ar pica bine. Asta asa ca sugestie de viitor daca va ganditi ca si anii viitori sa ajutati in acelasi mod.

  Jos palaria in fata tuturor celor care au facut ceva.

 • Ai dreptate, dar sa stii ca nu sunt foarte foarte scumpe pentru pasionati… cu 15.000 gasesti ceva super ok la prima mana nu vechituri. Totusi, extista o problema; nu prea avem unde sa le folosim din cauza ca nu prea este (a fost) zapada la noi pentru ca investitia sa se scoata.

  Era un gand….. si din ce spui tu si altii au avut acelasi gand, dovada ca a fost actiunea de care ai povestit. Hihihi, habar nu aveam, nu ma uit la tembeliziuni.

  O zi super faina iti doresc RR
  Faina si cu caldura in suflet, singura caldura care conteaza. Zic si eu ca om batran.