Poveştile Beau Monde – CARTEA

Personal nu citesc cărţi de modă producţie romănească pentru că nu mă interesează. Manualul de stil l-am învăţat la scoală iar să citeşti toată istoria modei într-o carte mi se pare absurd. Nu mă legam de cartea din titlu dacă nu aveam o problemă cu Radiana Bratu.

Ok, sunt rea, dar cum firear să fii redactor şef la o revistă de MODĂ şi să aprobi o carte în care se aberează cu nesimţire, citez din postul lui Alex :

Trec peste criticile auzite de la altii referitoare la hartia de proasta calitate si o inspiratie slaba in ceea ce priveste estetica volumului, pentru a va prezenta doua citate scrise de Radiana Bratu in care eroarea se imbina cu horroroarea :)): ,,marturiseste creatorul britanic, in varsta de 35 de ani” si un altul ,,Pe 17 martie 1969, cand a venit pe lume Lee McQueen (Alexander McQueen)” . Privind cu atentie aceste doua citate observam cum coordonatorul nu a facut altceva decat sa copieze un text dintr-o carte ceva mai veche astfel incat varsta lui McQueen a ramas pe loc … “

Off cu presa românească de modă! Şi apropo de redactori şefi care pun ştampila cum nu trebuie  Şi blondele gândesc are un exemplu mai de gen .

Revenind ontopic, a citit cineva cartea din titlu? Pro, contra?24 thoughts on “Poveştile Beau Monde – CARTEA”