Sportiv Monster Off Road 4×4

Unul dintre cele mai grozave lucruri care mi s-a întâmplat anul asta, pe lângă grozava realizare de a concura în Campionatul Național de Offroad este Monster, celebrul Monster, și faptul că mulțumită offroad-ului (și dragilor de la Adventure Ride) am devenit sportiv Monster. E mult spus sportiv Monster, pentru că deși am licență de sportiv nu fac sport la nivelul adevăraților sportivi Monster. Dar sper ca din 2012 lucrurile să se schimbe și să particip la și mai multe concursuri de offroad. Asta depinde desigur de sponsori, dacă ar fi după mine aș merge zilnic numai la competiții.

Până atunci împart din porția mea de Monster, celor care plac Monsterul:

Împart și cu dragii mei Mac, Iphone și Louis Vuitton :)))

P.S – pentru cei care iubesc Monsterul, e deja pe piața româneasca. Detalii … aici2 thoughts on “Sportiv Monster Off Road 4×4”

    • Barbule ai sa razi dar portofelul roz de la LV e una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut la viata mea. L-am cumparat acum 8 ani si de atunci il port zilnic si e inca intreg si roz. Altfel in loc sa dau banii pe D.D trebuia sa imi cumpar lunar portofel din Obor. SI mai degraba o busca pentru D.D decat un portofel 😀
      Multamesc si sa vina noroaiele.