Plan nutritional performanta sportiva

Plan nutritional performanta sportiva

Cum ajuta nutritia sportiva? Simplu! Performanta sportiva, fie pentru copii sau adulti, amatori sau profesionisti, recuperare mai rapida si mai usoara, eficienta antrenamentelor, un stil de viata sanatos.

Vrei sa iti imbunatatesti forma sportiva? Vrei sa mergi mai bine in competitiile sportive? Ai nevoie de un plan nutritional personalizat!

Cum te poate ajuta un plan nutritional personalizat? Iti poate imbunatati performanta sportiva sau activitatea sportiva, indiferent de numarul de ore pe care le ai la dispozitie saptamanal pentru asta, fie 3 sau 30, si in functie de sportul pe care il practici, forta la sala, alergare, ciclism, triatlon, fotbal etc.

In functie de sportul pe care il practici, fie el de anduranta (ciclism, alergare, triatlon, tenis, fotbal etc) sau viteza si forta (culturism, crossfit etc), daca esti femeie/fata sau baiat/barbat, varsta, numarul de ore de antrenament, tipul de antrenament, greutate si stilul de viata, necesarul zilnic caloric difera si se se poate chiar modifica de la o saptamana la alta.

In teorie ai nevoie (si orice adult care nu practica niciun sport are aceleasi nevoi) zilnic de maxim 35% (din totalul necesar de calorii) lipide/grasimi (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii), intre 0.8 – 2.2 grame/kg de proteina si restul de carbohidrati simpli si complecsi.

In practica e foarte greu sa nimeresti procentele si cifrele fara un plan calculat si doar “din ochi”. Iar cifrele si gramajele fac diferenta dintre un antrenament reusit si unul ineficient, o recuperare rapida, evolutie si performanta.

Si pe langa toate astea starea de bine, bucuria de a practica sport fara durere (in limitele musculare si anaerobe, orice sport implica durere pentru evolutie) din motive de lipsa de energie. Pe langa astea se adauga si hidratarea si suplimentele sportive.

Toate sub supraveghere si analiza pentru ca, fiecare dintre noi reactioneaza diferit. Aici intra in calcul asistenta/coaching-ul cu care vine la pachet acest plan nutritional.

Ce spun sportivii, amatori sau profesionisti cu care am lucrat pana acum:

Mult mai multe despre ce spun o mica parte din clientii mei gasesti la rubrica testimoniale.

Cum obtii un plan nutritional personalizat? Simplu, in cativa pasi care incep cu un prim e-mail la adresa de mai jos sau un mesaj via whatsapp la numarul meu de mai jos, nu necesita programare, vizita la cabinet ci doar comunicare digitala daca timpul liber iti este limitat de alte activitati mai importante.