plan alimentar pentru sportivi

plan alimentar pentru sportivi

Cand faci sport, indiferent ca esti amator/amatoare sau profesionist/a ai nevoie, in egala masura, nu doar de un plan de antrenament ci si de un plan alimentar. Ai nevoie sa stii cum, cu ce, cu cat si cand functioneaza corpul tau cel mai bine.

Vrei sa performezi mai bine in competitiile sportive? Ai nevoie de un plan alimentar sau plan nutritional personalizat tie!

Competitia este momentul in care sportivii trebuie sa performeze la cel mai inalt nivel, demonstrand eficienta antrenamentelor din perioada de pregatire.

Pentru a evolua la capacitate maxima, cea mai mare importanta o au strategiile nutritionale, adica un plan alimentar, si de antrenament, adica un plan de antrenament, din perioada de pregatire.

O atentie deosebita trebuie acordata alimentatiei din zilele precedente competitiei si din ziua evenimentului sportiv pentru a finaliza strategia de pregatire cu succes si a evita orice tip de disconfort fizic care poate duce la oboseala precoce sau epuizarea organismului in timpul competitiei.

Cum te ajuta un plan alimentar pentru sportivi? Iti imbunatateste performanta sportiva sau activitatea sportiva, indiferent de numarul de ore pe care le ai la dispozitie saptamanal pentru asta, fie 3 sau 30, si in functie de sportul pe care il practici, forta la sala, alergare, ciclism, triatlon, fotbal etc.

Cat costa? 300 lei

Ce contine? 

 • plan nutritional complet si personalizat in functie de sportul practicat si volumul antrenamentelor si al orele de curse cu 6 meniuri personalizate (in functie de varsta, greutate, stil de viata si activitate sportiva, in functie de programul tau, locurile unde alegi sa servesti masa, alimente la care ai acces usor, daca iti gatesti sau ti se gateste etc) De ce doar 7 zile? Pentru ca a 7-a zi e ziua de pauza de la calcule, gramaje si stresul cu care vine, doar daca esti la inceput, ”ce mananc azi”. E o metoda pe care am testat-o pe mine si care a dat rezultate si cu clientii mei.
 • Suport continuu online sau prin telefon timp de 4 saptamani
 • Ajustare dietetica in functie de stilul de viata, programele de antrenament, deplasari pentru competitii timp de 4 saptamani
 • Monitorizari – prin email, whatsapp, mesaje, telefonic timp de 4 saptamani

Cum obtii un plan alimentar pentru sportivi? (eu ii spun plan nutritional personalizat, majoritatea ii spun dieta) daca vrei sa slabesti, sa te mentii in forma sportiva sau doar sa inveti sa mananci corect si sanatos?

 1. imi trimiti un e-mail la adresa de mai jos in care mentionezi exact ce doresti sau daca nu stii ne consultam impreuna la telefon
 2. iti trimit o fisa de completat cu cat mai multe detalii
 3. imi trimiti tot pe e-mail fisa completata si o analizam impreuna
 4. iti trimit detaliile transferului bancar pentru plata
 5. iti trimit planul si meniurile cu instructiuni
 6. timp de o luna comunicam pe e-mail, la telefon sau prin apel video telefon, alegerea iti apartine in totalitate
 7. desigur, ne putem si intalni daca esti din Bucuresti insa 95% dintre clientii mei prefera sa faca sport in timpul liber si mediul digital pentru comunicarea cu nutritionistul lor sportiv sau antrenor sportiv

Credit foto (c) Chisinau Criterium o superba cursa de ciclism sosea la care am concurat impreuna cu sotul in echipa noastra #noi2team in sezonul 2018