Pantofii parfumaţi ai lui Vivienne Westwood

Aseară la Fashion Wednesday m-am îndrăgostit de:

Sandale semnate de Vivienne Westwood pentru fabricantul brazilian Melissa. Sandale parfumate pe vecie datorită plasticului tratat cu un tip de răşină parfumată. Da, sandale din material dezintegrabil si reciclabil. Sunt în extaz deja. Divin.

Despre Melissa:

“Incepand de astazi, in completarea colectiei Bitchicleta, in magazinul ZASHA (str. Nicolae Golescu nr. 20) va intra noua colectie de pantofi Melissa. Colectia este disponibila intr-un numar de 10 modele, serie limitata, si in paleta de culori alb, auriu, argintiu, albastru, verde, negru.

Brand-ul brazilian Melissa este prezent pe piata de aproape trei decenii si este recunoscut peste tot in lume pentru inovatiile din domeniul produselor din plastic. Acestea sunt create din materiale dezintegrabile si reciclabile.

Sic si eco-friendly, parfumati si aratosi, pantofii Melissa fac, zilele astea, o istorie dupa chipul si asemanarea lor: funky, sarmanta si confortabila.
Vivienne Westwood si-a pus semnatura pe patru dintre modelele de pantofi manufacturate de fabricantul brazilian Melissa.”

Mai multe detalii pe Zasha Blog.


10 thoughts on “Pantofii parfumaţi ai lui Vivienne Westwood”