paine, unt arahide, mar, scortisoara, miere de albine, 327 kcal

paine, unt arahide, mar, scortisoara, miere de albine, 327 kcal

Sugestie pentru mic dejun sau gustare pentru cei care fac sport, usor de preparat sau pregatit la pachet. In functie de necesarul zilnic de nutrienti poti consuma una sau mai multe felii. Am luat in calcul 3 felii cat sa fie suficiente pentru un mic dejun daca esti pe deficit caloric pentru ca vrei sa slabesti sau pentru o gustare dupa un antrenament care depaseste 60 de minute.

Paine integrala, pentru ca are mai multe fibre decat painea alba si fibrele sunt nutrienti esentiali, unt de arahide, miere de albine si un mar taiat cubulete si inabusit in apa cu praf de scortisoara, la foc mediu, timp de 2-3 minute.

Mai exact 327 de calorii din care:

  • 54 de grame de carbohidrati din 90 de grame de mar, 75 de grame de paine, 5 grame de scortisoara, 30 de grame de unt de arahide si 9 grame de miere de albine
  • 12 grame de proteine din cele 75 de grame de paine si 30 de grame unt de arahide
  • 12 grame de grasimi tot din cele 75 de grame de paine si 30 de grame unt de arahide

Daca nu iti place untul de arahide poti folosi orice alt tip de unt preferat, de origine animala sau vegetala. Daca nu iti plac merele cu scortisoara poti incerca PAINE INTEGRALA, UNT DE ARAHIDE, DULCEATA DE CAPSUNI, 260 KCAL.

Despre untul de arahide am mai scris si te-ar putea interesa:

ATENTIE! Scopul acestei postari este intelegerea a cat, ce si de unde provin nutrientii si kcaloriile. Portiile si impartirea macronutrientilor din farfurie difera in functie de necesarul zilnic al fiecaruia si de cat sport sau tip de sport sau miscare faci saptamanal.

Daca nu stii ce sa mai mananci si oricum iti faci cumparaturile saptamanal iti recomand un plan nutritional personalizat despre care gasesti mai multe detalii la SERVICII si nutritie@roxanaradu.com