Orez basmati, mexican mix, antricot manzat, 991 kcal

Orez basmati, mexican mix, antricot manzat, 991 kcal

O combinatie simpla, usor de preparat, cu alimente care iti ofera necesarul nutritional pentru o masa principala a zilei.

50 de grame de orez basmati pe care l-am fiert in apa cu putina sare si pudra de fenicul. Eu incerc sa folosesc de fiecare dat altceva insa tu poti sa adaugi orice alt condiment preferat.

200 de grame de legume congelate mexican mix fierte cu putina sare

250 de grame de antricot manzat gatit in tigaie cu 5 ml de ulei de susan

Un TOTAL de 991 de kcalorii cu 52 de grame de carbohidrati din orez si legume, 72 de grame de proteine si 55 de grame de grasimi din carnea de vita si uleiul de susan. Un continut ridicat de proteina de care ai nevoie daca ai o greutate de peste 70 de kg, vrei sa cresti masa musculara sau sa arzi grasimi. Atentie, in aceasta perioada de izolare datorita pandemiei de coronavirus nu iti recomand sa stai pe deficit caloric sau sa tii un plan sau o dieta de slabit pentru ca iti va slabi sistemul imunitar.


Scopul acestei postari este intelegerea a cat, ce si de unde provin nutrientii si kcaloriile. Portiile si impartirea macronutrientilor din farfurie difera in functie de necesarul zilnic al fiecaruia si de cat sport sau tip de sport sau miscare facem saptamanal chiar daca in aceasta perioada stam in izolare si in casa.

Pentru mai multe retete poti rasfoi www.roxanaradu.com pentru un plan nutritional personalizat cu ce alimente ai deja in casa imi poti scrie nutritie@roxanaradu.com. Sfaturi si sugestii gratuite voi incerca sa public cat mai des aici si in “stories“.