Oana și ”Scurt pentru o CAUZĂ”

Ignorând comentariile malițioase, opiniile contra și faptul că unii nu au înțeles că ideea de tuns scurt pentru o CAUZĂ îmi aparține și domnul G doar finanțează proietul, am onoarea să prezint încă o domniță frumoasă care s-a alăturat mișcării noastre. Pentru că deja a devenit o mișcare și un act social. Oana Portase s-a tuns ”Scurt pentru o CAUZĂ”.

”Domnul G. mai spunea aici: ”oamenii sunt fascinați de această experiență radicală și asta animă donațiile. Plus că învață pe oameni că soluția pentru a primi este să nu te limitezi la a cere doar  și că trebuie să și dai … ”

Nu mă simt hidoasă. Nu mă simt umilită. Nu am nevoie de laude. Merg cu capul sus pe stradă. Am făcut CEVA. Faptele mișcă lumea, nu vorbele goale. Mi se spunea că sunt nebună și când aveam părul lung, râd la fel de tare și acum. Sunt tot Portaseee.” Continuarea și povestea Oanei o găsești … aici

Bravo Oana. Bravo domnule G. Dacă ar exista mai mulți români ca voi tare dulce ar fi a noastră Românie.1 thought on “Oana și ”Scurt pentru o CAUZĂ””