Clar, noul BĂRBAT e FEMEIE!

Continuăm dezbaterea pe care am început-o (ştiu, mi-au murit lăudătorii) cu tematicile glezna goală la bărbaţi, şi decolteul la bărbaţi.

Dezbatere susţinută de Grădina cu Bărbaţi prin sloganul MEN ARE THE NEW WOMEN! , ridicată la rang de barieră deDADA şi menţinută de mauVert pe tocuri.

Recent, am luat parte la una dintre cele mai irezistibile (exagerările se cuvin, Cătălin Organizatorul mi-a fost coleg şi mi-e prea simpatic) petreceri mondene din Bucureşti – Kiss Fm Party – şi nu mică mi-a fost surpriza când pe scenă, în loc de o fată şi un băiat, dansau, animând tematic petrecerea, două fete … sau cel puţin aşa am crezut la prima vedere …

Deci, trend-ul din titlu se extinde lasciv şi cu repeziciune peste toate ariile şi acoperă, din păcate, suprafeţele esenţiale.

Oficial, această mişcare (şi aici mă refer la stilul abordat de animatorii masculi din cluburi) a început odată cu premiera în România a musicalului CABARET. Vezi … acilea… un mic reportaj realizat de subsemnata (ştiu, iar mi-au murit lăudătorii).

CONCLUZIE:

  • Mă întreb: care va fi următoarea mişcare a băieţilor de la FLAMINGO BOYS ….
  • Vă întreb: acceptaţi, vă place, vă revoltă?


59 thoughts on “Clar, noul BĂRBAT e FEMEIE!”