Moto Xcountry Bușteni

Am deosebita onoare de a prezenta o imagine produsă de mine și reprodusă pe un afiș de eveniment. Și nu orice eveniment, unul foarte drag mie – Moto Xcountry Festival:

Abia aștept etapa de la Bușteni. Poate până atunci învăț și eu să strunesc un KTM. Sau măcar să șad cum trebe pe el parcat …

Moto Xcountry ziua 1. Ajuns în tabăra Xcountry pentru Moto Xcountry Festival. În primele zile se fac traseele. Să le fotografiem deci.

Moto Xcountry ziua 2. Am făcut și mai facem poze în continuare. Una a apărut deja în ziarul local Replica. Mulțumiri eterne lui Cristi Anton. Azi se montează scena și berea. Antrenamente înainte de un prea frumos apus a la Limanu.

Moto Xcountry ziua 3. Azi e zi de secretariat. Și e din ce în ce mai cald. Până și la umbra cortului. Nu știu cum o să concureze băieții aștia mâine. Începu și condusul test/drive test GasGas. Căldura s-a mai domolit și bate vântul. Binecuvântat fie vântul. Și intrarea în tabără e din ce în ce mai aglomerată.6 thoughts on “Moto Xcountry Bușteni”