LOTCA

Fost aseară la restaurant Lotca (Eminescu 117). Dragoste la prima vedere. Nu aş putea să vă descriu cam cât de delicoase şi divine sunt – icrele, ciorba de peşte, sarmalele de peşte sau saramura de crap.

Am impresia că dragostea pentru Lotca va deveni veşnică. Să mai trec în revistă şi detalii precum:

Sau – contact: momeala@lotca.ro

DIVIN!11 thoughts on “LOTCA”

  • Si eu am fost acolo, am devenit client fidel. Oricum pestele e f sanatos… Mananc tot timpul borsul pescaresc, facut ca in Delta si saramura de crap. Ya-mii. De incercat si merele la cuptor, sunt cu ceva alcool si inghetata.

  • un restaurant cu mult bun gust in… mincare si simplitate! feluri de mincare delicioase, atmosfera primitoare ca oamenii Deltei, muzica si vinuri pentru suflet. un loc in care sa revii oricind ti-e pofta de peste bine gatit si dor de Delta.

  • Nu este un restaurant de iesit cu prietenii. Ambianta este saracacioasa spre mizera. Chiar daca eram singura masa (10 invitati), servirea a fost lenta, chelnerul spunea 20 de minute si aducea ce-ai comandat dupa 40. Inteleg ca preparau pe loc, dar trebuia sa spuna deschis cat va dura. Iar sucurile, vinul si servetelele putea sa le aduca imediat, ca doar nu le fabrica. Apropo de vinuri sunt numai doua sau trei din toata lista, iar vinul casei (feteasca regala, oare?!?) este prost (e drept insa ca nu m-a durut deloc capul dupa ce l-am baut). Daca sunt invitati carora nu le place pestele, ori nu-i aduceti, ori le dati o masa buna inainte.Multe din produse lipseau, dar si asta pot sa inteleg.Intr-un loc pescaresc rustic se trece cu usurinta peste toate astea, DACA PESCARIA AR FI FOST EXCELENTA. NU ESTE CAZUL. Icrele sunt prea sarate, chiftelutele si gujoanele nu au nimic special(junk food), stiuca umpluta (specialitatea lor) nu a placut (si au fost doua persoane care au comandat-o).Gratarele de somn si salau au fost ok, dar aici nu prea ai ce sa gresesti. Puncte tari: in general, pestele e chiar proaspat, adus din balta si nu din metro. Mujdeiul e grozav, iar borsul pescaresc a fost excelent. Pe scurt, daca iubesti pestele si vrei neaparat sa-l mananci, vii la lotca ei un bors si eventual un gratar de peste si ai sters-o. Dac faci altfel este pierdere de timp si bani. Pe o scara de la 0 la 10
    Ambianata 2 Servire 3 Ospitalitate 3 Mancare 5 Pret 3

    • Hector te rog sa te abtii de la cuvinte indecente. Am fost, mi-a placut si am scris. Daca intre timp lucrurile s-au schimbat nu e vina mea. Articolul asta ramane. Daca ai plangeri adreseaza-le celor care conduc restaurantul nu ma jigni pe mine fara motiv.

    • Pai daca ai lucrat acolo de ce ma acuzi pe mine? Daca ai imbolnavit lumea cu peste stricat de ce nu ai facut ceva atunci? Uita-te cand e scris articolul si mai citeste odata ce am scris mai devreme. M-am simtit jignita pentru ca m-ai jignit.