Mika și ”Scurt pentru o CAUZĂ”

Când am lansat PROVOCAREA aveam ceva speranțe că voi găsi femei curajoase care să o accepte. După discuțiile provocate de aceasta mi-am pierdut orice speranță.  Nu cred în cuvinte, doar în fapte. Asta până ieri când Mika a spus DA.

Curajul de care a dat dovada e greu de descris în cuvinte. Una e să te tunzi scurt pentru o CAUZĂ cum am făcut eu, alta e să te tunzi scurt precum Mika. E mai mult decât curaj și asta datorită implicărilor sociale.

”Au fost foarte puţini oameni care m-au privit în ochi azi … ” – Mihaela Pana

M-a lăsat fără cuvinte, sunt atât de mândră de ea încât i-aș ridica o statuie. Fără să exagerez. Nu e ușor să renunți la feminitate pentru curaj și pentru a ajuta pe cineva. Mai ales în societatea în care trăim. Doar o femeie puternică ar putea facea asta. Din păcate femei precum Mihaela sunt o specie pe cale de dispariție. Mult mai interesat și util e să fii pitzi.

Provocarea rămâne valabilă și aș vrea să văd și alți domni G. Dacă tot ne batem cu pumnul în piept că sunt caritabili și nobili. Aș vrea să o văd și pe Mihaela Rădulescu tunsă scurt pentru o CAUZĂ. Dacă tot ne batem cu pumnul în piept că suntem caritabili și nobili.

BRAVO MIKA. BRAVO domnul G. Dacă ar exista mai mulți români ca voi tare dulce ar fi a noastră Românie.6 thoughts on “Mika și ”Scurt pentru o CAUZĂ””