Mercedes Benz pe post de cardigan?

Am o problemă în ultima vreme cu hainele şi accesoriile bărbăteşti. Îmi plac. Şi îmi plac şi mai mult pe vreme de iarnă. Sau mă rog, când e frig. Nu ştiu de ce dar pe viscol, ninsoare, ploaie sau climă cum am avut în ultima vreme în Bucureşti sau România, nu îmi vine deloc să pun pe mine tocuri, rochii de mătase, bluze de lână şi ruj roşu. Deşi nu ar fi o combinaţie rea. Dacă ai şofer la scară şi mai bine. Deşi în zilele în care se topeşte zăpada şi micul Paris devine mica Veneţie, nici şoferul la scară nu e o soluţie în Bucureşti.

Revenind la hainele şi accesoriile bărbăteşti, să vezi minune de ce m-am îndrăgostit recent:

Mercedes Benz cardigan

Da. O bluză cu nasturi pentru bărbaţi. Sau cardigan. S-ar asorta perfect cu bocancii mei de munte şi blugii largi “furaţi” de la un fostul logodnic. Şi  asta nu e tot. În cautarea mea după piese vestimentare masculine am ajus pe pagina colecţiei de toamnă-iarnă 2009-2010 Mercedes-Benz şi am găsit şi ceasul ăsta răvăşitor de frumos:

Mercedes Benz ceas

Le doresc! Şi cum cei de la Mercedes Benz România mi-au rămas prieteni, după ce mulţumită lor am fost laSăptămăna Modei Paris 2009 şi devenit prima bloggeriţă din RO care a testat o maşină şi nu una oarecare ci un GLK, mă gândesc că pot liber să îi consult în ce priveşte dorinţa mea de a purta piese masculine.

Nu de alta dar sună captivant: port Mercedes Benz pe post de cardigan! Căci până ajung să port pe coclauri un Mercedes Benz seria G … e cale lungă. Şi nu ştiu dacă mi-aş trădata D.D -ul6 thoughts on “Mercedes Benz pe post de cardigan?”