Lust pentru Stiletto

Alex Conu, Fotograf. Roxana Radu, Stilist.

homeless_01 homeless_02 homeless_03 homeless_04 homeless_05 homeless_06 homeless_07 homeless_08 homeless_09 homeless_10 homeless_11 IMG_7715 IMG_7771 IMG_7865_1 n802232655_1297094_449016 thoughts on “Lust pentru Stiletto”

 • nu-mi plac toate pozele dar cateva din ele sunt chiar expresive . modelul e chiar bine ales dar simt ca s-ar fi putut face mai mult in privinta mimicii . tinitele imi plac mult , mai ales prima prinsa pe un umar .e mlh ?

 • e foarte in tendinte . imi place mult . sunt sigura ca idea din spatele pictorialului e asemeni unei povesti , important e sa faci cititorul sa cuprinda cu ochii sirul epic . pe mine ma duce cu gandul ce ai facut tu la un film din anii 90′ , in genul celui cu mickey rourke si kim basinger 🙂

 • mai fetito tu dar e execrabil ce faci. tu ai vazut vreo revista in viata ta. de ce insisti? si pozele. sint de o barbarie estetica grava.

 • mihaela,
  de obicei nu aprob comentariile cu exprimare indecenta insa pentru ca nu iti place ceea ce facem iti ofer posibilitatea sa te exprimi si poate ne lamuresti si pe noi de ce ti se par imaginile de o barbarie estetica grava?

 • eh.. nu trebuie sa placa tuturor. eu n-as mai face fotografii, daca toti ar intelege ce fac. e foarte bine sa existe pareri contra. ce-i drept mai frumos exprimate, dar ata ete.. cum poate fiecare

 • lasa Rox, am mai avut si eu comenturi gen “ce faci tu asa putea coase si eu noaptea”, nu te enerva. sunt doar niste persoane anonime frustrate. pentru ca o persoana educata critica la obiect, deschis si fara reutate, sau nu se exprima deloc.
  stii si tu, caravana trece, mustele raman
  ;))

 • in primul rand sunt de acord cu tine roxana . critica e constructiva dar sa fie facuta cu intr-o directie clara si bine argumentata . Asta e un comment rautacios . astept sa vd daca mai apare ce are de zis in apararea lui . sper ceva mai inteligent de data asta :))

 • “ce faci tu asa putea coase si eu noaptea ” LOL that’s soooooo funny!!! mda..peste tot e la fel
  e super pictorialul. e vremea ca o fatza interesanta sa fie pusa in locul unei fetze de papusa; nota 10 manechinului!! expresiva fata!

 • Ireal de frumos, un contrast, culoare si lumina, hipnotic!
  Nu s-a publicat Pictorialul fiindca “ati fugit prea prea departe”… ati lucrat pentru viitor si acum trebuie sa aveti rabdare, si ingaduinta, sa-i asteptati si pe cei care nu v-au inteles!