Lansare Bijoux Terner – doar pe blogurile de modă

Menţionam acum ceva timp: Mai sunt 2 zile pana cand vom gazdui in premiera, lansarea exclusiv online a unei linii de accesorii si bijuterii inedite. Alaturi de RFB in acest demers se afla: Adina Necula, DaDaModa, Roxana Radu, So Fashon, Ceimbracazi.ro, CelebrityFashionBlog, Laura Bucur, Sweet Fancy Treat si Carola’s Musings.

Linia Bijoux Terner a ales pentru  lansarea oficială în România o campanie pe bloguri … de modă. Mulţumită colegei noastre de la RFB Adina Necula. Faptul că au ales bloguri de modă în locul presei tradiţionale spune multe … concluziile vi le las vouă. Doar merită să reţineţi că acum ceva vreme bloggerii de modă erau desconsideraţi şi încă nu au o rubrică a lor la premiile RoBlogFest sau alte manifestări asemănătoare.

Revenind serios la Bijoux Terner: Bijoux Terner a fost fondat in anul 1974 in Miami iar la ora actuala este prezent in peste 550 de locatii de lux din aproximativ 60 de tari ale lumii.

N.B – Toate produsele Bijoux Terner costa 59 RON

Colectia primavara-vara 2009 Bijoux Terner cuprinde posete plic pentru seara, genti de zi sau de calatorie, bratari din metal sau din lemn, palarii, cercei candelabru sau rotunzi, esarfe, ochelari de soare, butoni si o gama larga de ceasuri.

Personal, am o problemă cu eşarfele şi deşi nu mă încântă deloc ideea de mall mă voi sacrifica pentru că ţin să adaug la colecţia personală şi una ( doar una, jur!) de la magazinul Bijoux Terner la parterul Băneasa Shopping City.4 thoughts on “Lansare Bijoux Terner – doar pe blogurile de modă”